Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cuma mubarek gun caiz deiğil dedi adam ya auehaue[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Cumayada gitmedik ya..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sana çok yüksek makamlardan torpil bulduk istediğin üniversiteye girebilicen çalışmana gerek yok diye haber alsam bu cumayı hiç unutmazdım.. (ayrıca torpil caiz mi?)[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Caiz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yerden bulduğum sayısal biletine ikramiye çıksa çok züper olrdu falla[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 pokemonlar ve vadaaaaaa lar evin içinde kavga etseler her yer kan içinde kalsa fln unutamam herhalde ama cumayla ne alakası var onu bende çözemedim[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: supersonicmemed, 26 Şubat 2005 04:14 tarihinde demiş ki: pokemonlar ve vadaaaaaa lar evin içinde kavga etseler her yer kan içinde kalsa fln unutamam herhalde ama cumayla ne alakası var onu bende çözemedim onu unutabilecek aklı başında birini tanımıyorum hele o kan revanı temizlerken küfür etmeyende olmaz[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arabaya atlayip dayanıp kızın kapısına Bütün yola seni seviyorum yazmak isterdim ki sabah görsün .... hmm * düsünür /* aslinda fena olmaz bye herkeze. ..:P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CelestiaL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: zaidral, 25 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki: sabahtan beri dizi izliyorum, bi daha cumalarımı böyle harcamamak istiyorum o harcamak diil. ne guzel bak dizi kulturun artıo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben dün yani cuma gecesi çok yakın arkadaşımla ilgili üzücü bir gelişme oldu :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar