shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oyun çıktı mı göreniniz var mı? Uzun zamandır bekliyorum..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 8 Şubat olarak görünüyor çıkış tarihi. Game Cube, PS 2 ve X-Box'a çıkmış. Bugün yani. Yavaş yavaş eline geçer. Azcık daha sabır[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 degmez ya alınmaz aynı oluyor genelde zaten :) hele bı alın deneyınde ona gore alalım 2 den cok gelısmısse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende hiç bi nba street olmadığı için bu çıkınca bunu alıcam ondan bekliyorum[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nası bi oyun bu :D[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 NBA'in streetball versiyonu gibi... Eğlencelidir, coşku selidir epeyce.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben indirmeye başladım 2 sini oyanadım çok güzeldi 3 ünde introsunu izlesdim güzele benzio...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende yakında indirip yorumcuklarımı yazarım :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet paylaşıma düşmüş.. yakında oyunculara da gelir heralde[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yükledim oynadım bana 2 kadar seri bi oyun gelmedi sanki daha yawaş yada daha alışamadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 O hızlılık zorluk derecesiyle değişiyor olabilir mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yokya hareketleri yapış fln daha seridi sanki öbüründe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 etrafa bakalım belki gelmiştir oyun oyuncuları hergün arıyorum yeter lan diyip dövücekler sonundfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 vol2 yi aldım çalışmadı böle yavaş yavaş taklıp duruyo falan ben de 3ü görürsem 3ü alıcaöm artık[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: theKingpin, 25 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya. benim anlatamdıklarımı sen anlattın hll[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar