Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Street Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 Şubat olarak görünüyor çıkış tarihi. Game Cube, PS 2 ve X-Box'a çıkmış. Bugün yani. Yavaş yavaş eline geçer. Azcık daha sabır[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
degmez ya alınmaz aynı oluyor genelde zaten :) hele bı alın deneyınde ona gore alalım 2 den cok gelısmısse[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
O hızlılık zorluk derecesiyle değişiyor olabilir mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 25 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya.

benim anlatamdıklarımı sen anlattın hll[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...