Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Street Vol.3

shapshal

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 25 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Evet oyunu sağ sağlim çalıştırdım... ben beğenmedim oyunu ya bilmiyorum nasıl bir ara yüzü var hala çözemedim kariyer yapıcam onuda beceremedim zaten.Bir kere oyun acayip göz yoruyor renkler falan bi garip sarı tonları fazla ... ayrıca yavaşlık var ya nba street vol.2 den sonra aşırı yavaş geliyor heleki the legends a micheal jordan ı koymamışlar 4 tane legend koymuşlar onlar değiştiriliyormu bilmiyorum ama beceremedim yani umarım değiştiriliyordur yoksa direk bırakıyorum oyunu oynamadan.Bütün hayallerima alt üst oldu.. nerede vol.2 deki strech junior pepper :) ayıptır günahtır ya.

benim anlatamdıklarımı sen anlattın hll[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...