TurkisGril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 pazarda falan her yere bakdım bulamadım elinde atağı 100 falan olan tek el silahı olan varmı satılık birde fiyatını yzarsanız seviniri.Hoşçakalın[signature][hline]world : Ares nick : TurkisGril (girl olacakdı:(..) job : Blade Race : El morad lvl : 52 Clan : The_others [Bu mesaj TurkisGril tarafından 26 Şubat 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Burası Pazar Alanı Değil Arkadaşım. http://forum.paticik.com/view.php?id=115368 İşte Burası ![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
TurkisGril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 pardon neyi nereye yazıcağımı bilmiyorum sadece sormak istemişdim:([signature][hline]world : Ares nick : TurkisGril (girl olacakdı:(..) job : Blade Race : El morad lvl : 52 Clan : The_others
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yok önemli değilde ben sadece yardım etmek istemiştim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
Öne çıkan mesajlar