ElografromSWG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 daha önce söylediğim gibi ilk karakterimi 2 hafta önce radiantta açmıştım ama yardım event bakımından türk bütünlüğünü hiç bulamadım.eclipse de açmamı tavsiye eden arkadaşlar yüzünden bugün eclipse de Swiften adında zabrak male TK kasıcağım bi karakter açtım.bana bu serverda gerekli bi mevkiye ulaşmış kişilerden yardım istiyorum.yardım derken credit armor silah değil de şehir guild üyeliğini kastediyorum hani armour filan versenizde hayır demem :) Swiften / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElografromSWG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ayrıca faction konusunda kararsızım . üye olduğum şehrin factionuna girmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arkadaşım gel dark force oyuniçi wp atarim. adım imzamda.valimizin adi zephon. guild içinde buraq tı galiba. imperializ ona göre.[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter [Bu mesaj madjai tarafından 26 Şubat 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 veya dantooine freedom city e de gelebilirsin Guildimizin adı Freedom Rebel Fighters yetkili agida, sufi, floriel,[signature][hline]Tuman Lee Manservant of FrF Biz FrF yi karşılıksız da severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElografromSWG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ikinize de önerdiğiniz yardımlar için minnettarım.ancak galaktik savaş boyunca güçsüz olarak değerlendirdiğim rebel allience tarafını seçeceğimi düşünüyorum.dantooine de freedom fighters şehrini en kısa zamanda ziyaret edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar