NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet. Önerebileceğiniz güzel gruplar var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Ama lütfen brutal vokal içermesin(after forever gibin) ps:hoş sadece bir şarkısnı dinledim acaip beyendim hatta ama daha ideali:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nightwish evanescence[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Brave November's Doom On Thorns I Lay Nightwish Almora[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sen aslında en iyisi 18-19 arasında pazar günü beni dinle o tarz çalıyorum pepelek fmde.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 teşekür ederim. metal olmasa da olur ama beni biraz uzaklara götürsün istiyorum . kadının sesi ve içtenliği. daha varsa yazın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Daha once de bole bi topic acılmıştı arama yaparsan daha cok sonuc alabilirsin[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 on thorns i lay.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 SINERGY[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Theatre Of TragedY Liv Kristin sexy ve olumcul Ayrıca Therion "Vovin" Martina daha sexy ve daha olumcul :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 After Forever Darzamat Tristania Theatre Of Tragedy[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 DarQer ben yazmı$tım t.o.t. gec kaldın :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 OPERA IX gibi bi taş ötesi sağLam vokaLi unutmamak Lazım.. Aghhh Tarja Aghhh...:D[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 15 June 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 walla gec kalmısım :P aha bak simdi aklıma geldi Within Temptation[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Quarthon, 15 June 2003 17:46 tarihinde demiş ki: Theatre Of TragedY Liv Kristin sexy ve olumcul Ayrıca Therion "Vovin" Martina daha sexy ve daha olumcul :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: +5896789 Liv tapıLcak hatunLar arasında üst sıraLarda...aghh uLam aghH!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 blackmore's night'ı kimse söylememiş.. metal değil ama candice night'ın sesi yeterince süfer bence..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: DarQeR, 15 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki: walla gec kalmısım :P aha bak simdi aklıma geldi Within Temptation[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Bunuda ben unuttum :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aha unutmican iste :P sharon ablai nasi unutursun terbiesiz seni su ablalar serisine arch enemyide ekliim ama gothic diildir death olurlar kendileri:)[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Kardeş dinledin mi bakiim benim programi?[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar