kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadaşlar internetten türkiyede n-gage aksesuarlarını alabileceğim bir yer var mı? deliricem hiç bir yerde yok .. olmadı yurtdışı yani.. :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 N-Gage bence kötü bir telefon tabi zevk...internetten göndermeyi dene.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya burda n gage in iyi veya kötü bir telefon olduğu hakkında yorum istememişim her şekilde açık olduğu gibi... neden yararlı bir mesaj atmayacaksanız mesaj atıyorsunuz ki.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 türkiyede bulabilceğini pek sanmıyorum üretimden kaldırdıkları için (qdyi değil normalini) hiç bir aksesuarıda bulunmuyor. en basitinden ben kapak bile bulamıyorum[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 anlamadığım nokta bi model üretimden kalksa bile aksesuarları satılır böyle saçma bi durum yok kaldıki n gage üretimden kalkmadan öncede bir aksesuar ı yoktu.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 üretimden kaldırmaları yaptıkları en büyük hata zaten.[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar