Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Az önce Cnbc-e'de Bad Timing isimli film oynuyordu. Filmin bir yerinde Keith Jarrett'ın Koln Concert adlı albümünden bir parça çaldı da dayanamadım gelip bir bakayım dedim bu yüce insan hakkında hiç konuşulmuş mu, seveni sevmeyeni var mıdır diye ama bulamadım.. Caz seven ( Gerçi caz sevenler biliyordur ) sevmeyen herkese tavsiye ederim, hiç olmazsa Koln Concert'i bir kere dinleyiniz..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 26 Şubat 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Keith Jarrett ve köln konseri efsanedir. Hastasıyız. abimiz..[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar