Araba200 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 benim termik santraller le iggili bilgiye ihtiyacam var . termik santrallerın calısma prensıp leri ve turkıyedekı termık santreller hakkında bilgi. yardım larınızı beklıyorum ...[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sorucevap.com a üye olursan orda termik santraller hakkında baya bilgi var. googledan buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biraz bişiler var burda[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tesekkur ler ama su sorucevap ben fazla bisi yapamadim ama gene de saolun . elinize temik santraller le ilgili bi belge gecerse ve haber veririrseniz sevinirim..[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar