Grom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yeni bilgi. aldım ve hoparlörlerden ses gelmiyor... hoplarlörlerde sorun yok çünkü başka biyere takınca ses geliyo birde sanki ses çık değil gibi... ses kartında sorun yok yani... mesela winamp şarkıyı çalıyo gösteriyo ama hiç ses yok... bilgi. nin arkasındaki bütün girişleri denedim ama gene olmadı... (ses kartı sound blaster live 5.1 başka bir şey yazmıyo... ben audigy 5.1 istetmiştim ama audigy falan yazmıyor burda... bide bende zaten 5.1 hoparlör sistemi yok 2 tane var)[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton [Bu mesaj Grom tarafından 24 Şubat 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Vallahi garip bi soruna benziyo. Başka hoparlörle denediğin zaman bilgisayardan ses cıkıyo mu? Sürücü kaynaklı bi sorun olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sağ alt köşede ses yönetim simgesi çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yanlış yuvaya takıyo olmayasın çünkü benim en çok yaptığım iştir:lol: yooo diosan valla bişi diemicem o zaman.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar