Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler ben japonca bilmiyorum.Nasıl anlıcam ben japKo yu?İngilizceye çeviremiyormuyuz ?[signature][hline]Gordon Freeman
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 item isimlerini ingilizceye çeviren bi patch var topic açılmıştı "hazıra dağlar dayanmaz" diye arat bulursun[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Forumda bir anda japon rüzgarları esti. :D
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buyrun buyrun buyrun başka bi arzunuz acaba merak ediyorum bi kişi google da search query olarak knight online japan english patch diye bişi yazdı??? ooof oof ögrenemicez sanırım hazırcılıktan kurtulamıcaz şimdi o kadar konuştun linkide ver bari www.x-ploits.com/Data.zip www.x-ploits.com/UI_JP.zip www.x-ploits.com/symbol_jp.zip içleri keylogger dolu indirmeyin sakın kohack ya da benzeri bi auto-loot arayanlar icin. he ben keylogger la oynarım diosanız o zaman zip lerden cıkan her dosyayı "caponca" knightonline klasorune oldugu gibi extract edip "üstüne yazam mı?" sorularına da evet yanıtını veriniz... AMA ADAM KEYLOGGER DIYOR.[signature][hline]Gordon Freeman
kucukti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok keylogger falan temiz ben kullanıyorum ama sen yine de tarat
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam client ınınce denıyecegım[signature][hline]Gordon Freeman
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya adam taşlama yapmış orda :) keylogger falan yok[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hueeuheuhehuehu[signature][hline]Gordon Freeman
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: rockncoke, 11 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ya adam taşlama yapmış orda :) keylogger falan yok Hade yaw yemin et? :) :)[signature][hline]İsim :Lost_Pich Server: Diez LvL :55 Clan :Şu an Titans Class :Asasin
cold_fire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yaa arkadaşlar ben bu verdiğiniz pach lerin hiçbirini indiremiom.flash get kullamıorum acep bu yüzdenmi inmio???[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
Öne çıkan mesajlar