mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Intel P3 800 MHz istiyoya bu oyun Intel P3 600 MHz de çok kasarmı acaba?? System Requirements niye 2 kere çıktıki başlıkta :) ilginç valla :) [Bu mesaj mrtolga tarafından 25 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 haa dogru ..bıde bılen warsa bunun yanında bıde system testı nın lınkını werebılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben P3 733 ve 256 SD Ram varken bile oyundan zevk alabildim gayet de deliler gibi oynadım. (Tabi raid yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ohh ıcımı rahatlattın warrı.zaten 1 2 ay sonra yenılıom makınayı barı gelınce ozmn kadar lvl falan kasarım trade skıllerle ugrasırım. [Bu mesaj Blinky tarafından 25 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Acikcasi benimde yeni makine toplamam lazim, sole 2 ghz lik bir islemci, ati 9600 ve 1gb ram aldikmi tadindan yenmez gibime geliyor. Forumdan takip edebildigim kadari ile ram esas faktor u olusturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 3 gün öncesine kadar ben P3 500 396 ram Mx400 ekran kartı ile oynuyodum orgrimmarda ve normal şehirlere girişte 10-20 sn kadar bi yükleme oluyo onun haricinde oyunu PvE olarak rahatlıkla oynarsın ben instancelara bile girdim biraz yavaş oluyo tabi ama oynanmıyacak kadar değil ama sakın Raid olayına girme yada karşı taraftan 10 kişilik bi grup görürsen uzaklaş işler kızıştığında makinada sadece vuruş ve büyü seslerini duyuyosun sonra ölüyosun zaten :) ama sen şimdiden al quest yapar Lvl kasarsın karakterini geliştirirsin yeni makinanı alıncada herşey hazır olur raidler için[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben vari questler için o makinada takılıcam (iş yerinde) ve P3 500 396ram ile sorunsuz yapılıyosa questler, p3 512 ram ile rahat rahat oynarım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar