Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benım bulabildiklerım bu kadar ama sıtelerı takıp et yenı fılmler eklıolar devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi msni verebilir misin bu boyle olmayacak ben okuzum de biraz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya su an dl yapıom ama bu download ları pause edemiyomuyuz edemiyosak biraz dez avantajlı edebiliyosak nasıl soyleyebilirmisiniz :?? şimdiden saolun...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 güsel bişeye benziyo ama mp3siteniz.com çok yavaş malesef daha üye olamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya gerçekten çok harika bişeymiş.Gorayı indiriyorum daha 23ün altına düşmedi(256 adsl)upload falan derdide yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 pause olayı yok segment bıtınce durdurursan kolaylık olur kaldıgın segmentten sonra devam edersin tek downloadda hız 20 lere dusebılıo ıkı tane p2m calıstırırsanız 25 ın altına ınmez kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saol thunderbird bide şey sorcam inen parçaları manual olarak nasıl birleştirebiliris..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RondefouL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Buresımler neydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hallettim zaten sufer bu sistem açıklama yapan herkese çok teşekkür...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Tamam süper sistem ama bunda dosyaları sıraya koyupta indirme olayı yok sanırım yaw?Yada oluyosa nasıl?Farklı maillerdeki bi kaç dosyayı sıraya koyup indiremiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet emule de falan olduğu gibi sıraya koymak istiyorum.böyle 1 hafta kapatmiim indirsin herşeyi.öbür türlü biri bitince öbürünü eklemek falan kastırıyor çünkü linkler forumda yazıyor ve ne indireceğimi unutuyorum heheh.ama ona çözüm olarak linklerin olduğu sayfaları favoritese attım ordan sırayla indiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu arada diğer bi sorumda bu p2m http üzerindenmi çalışıyor?Yani download yaparken www üzerinden download yaparmış gibimi oluyor?80 portundan? Şu okullardaki p2p yasağı olayını bununla aşabilirim belki diye ümitlendimde heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya bilgisayar kilitlendi.Yeniden başlatmak zorunda kaldım tabi downloadları.Ama indirdiği segmentleri tekrar indiriyor bu program ya denyomu ne heh.Aynı klasörü seçtim yine.Üzerine tekrar indiriyor iki saat aynı şeyleri.Resume gibisinden bişeyi yokmu bunun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 indirdigi segmentlerdeki karelerın ıcını bos bırakırsan ındırmez bı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bisuru site ismi verildi Bastan sona oku msj ları bulursun birseyler...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nesini anlamadın Programı yukledikten sonra burada verilen sitelerden birine gir ve bakın forumlarında Verilen bir adress bulduğunde (misal gmail olsun) Programın icinden gmail i ac (browser var icinde) verilen acc name ve password ile gir Sonra da download tusu ile indir Zaten bahsedilen sitelerde ayrıntılı olarak anlatılıyor Herseyı hazır bekleme Arastır biraz http://www.molehiya.com/index.php?showtopic=10127 bir bak istersen Ben buradan oğrenmıstım...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık [Bu mesaj Smooth tarafından 11 Şubat 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Smooth tarafından 11 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 su resimlerde olsaymıs daha guzel olcaktı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 troil bildigin tum p2m forumlarını paylasırsan sevinirim...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 www.tursoft.com buraya uye olun her bisey var filmler ve oyunlar konusunda oldukca genis icerikli bi site. p2m sarkı konusunda iyi olmadıgı icin bu site de o konuda pek iyi degil ama artık tursoft kullanıyorum ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben tursoft , molehiya kullanıyorum bide mp3siteniz.com vardı server deiştirdikeri için forum kısmı bakımda aslında en geniş içerege sahip olan bolum orası..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Daha geniş bi yerler olmalı yaw.Henüz o kadar büyüyen bi yer olmadımı bu p2m olayında.Mesela suprnova gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi diger turk forumlarında tursoft kadar genis film icerigi yok. coguna baktım forumum.org mp3siteniz molehiya falan. bence en kaliteli turkce site tursoft. hem adanzye film oyun gibisinden kısımlar koyuyorlar film sarki oyun geldigi anda. sayfa sayfa gezmeden istediginiz filmi sipsak bulabiliyorsunuz. ingilizce yabancı p2m sitesi ben hic gormedim ilginctir ki. olsa guzel olucak.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Şubat 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 filewarez de çok sağlam albümler ve konserler buldum eyw. opeth konser ve 2 death albümü buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 caz var mı abi kasamıyorum portekizce.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 www.lailamp3.net bu adrestede guzel seyler var kendi uploadları var genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar