Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Uykusuzluğun verdiği salaklık neticesinde bir başlık açma girişiminde bulunmuştum ama feci bi şekilde pişman oldum. Daha çok rezil olmadan "başlığı silemesemde yazıyı sileyim bari" dedim (ve sildim). :-p [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: fatihkaraca, 26 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: bu bölümle çok alakasız oldu dimi :( özür taşıyim hemen.. fazla taşımışsın ko kısmındaki 2. msgda gelmiş[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tamam ne baarıon, sildik işte ikinciyi alla allaaa.. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sonic sende sil abi ozmn[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 uykusuzluk insana ne abuk subuk başlıklar açtırıyo ya. bu kadar gereksiz bi başlık açtığım için kendimden şiddet ve hiddetle utanıyorum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 merak etme anlıyorum[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Gladros, 26 Şubat 2005 04:07 tarihinde demiş ki: sonic sende sil abi ozmn yok ibret olsun diye inadına bıraktım fato bidaha olmasın! :) bu gülücügüde koymicaktımda ciddiyim fln sanarsınız sonra[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu uykulu halimle üşenmedim güldüm biraz önce[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başlığa cevap yazmasak, zamanla eskilerin arasında kaybolup gidermi yoksa memed sırf herkese (özellikle bana) ibret olsun ve ben bi daha asla başlık açma cesaretinde bulunamayayım diye bu başlığı saat aşırı sürekli uplarmı :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 vay be çaktın sonunda ahahah[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 eyvah eyvah :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sildim yazıyı. bu biraz olsun işe yararmı acaba :hmm: [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 fatih ateş varmı?[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 naaapcan ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yok ben knight online bölümünün dışına çıktımmıydı sapıtıyorum. çıkartmayın beni evimden dışarı. evime dönüom ben size kolay gelsin. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 benim çakmak bitmişte gladrosu yolladım sende varsa bi şeyi şeet diye ondan şeettik yani[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 amaaan şurada biz bizeyiz koculardan başka adam yoq galiba elegeçirdik konu dışı bölümünü zuhahahah[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya ateş mutfakta gidersem oraya kahfede koyarım üffff çok zaman gçecek ben kalkıyımda bari bir kahfe bide sigara çatlatıyım[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu saatte bizden başka hangi baykuş ayakta, monitör başında olurki? hele ben saat 16:00 dan beri pc başındayım. aynada gözlerimin haline bakmaya korkuom..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oHhaaaaa.. saat 04 bilmemkaç. 12 buçuk saattir pc deyim. muhabbetinize doyum olmaz, yolcudur abbas bağlasan durmaz... ii geceler. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sanada fatih oghh sıcak kahfe cigara güzelliği uyumıycağım[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 geçer geçer..[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar