Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Yeni gelenler" bölümünden alıntı..

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Uykusuzluğun verdiği salaklık neticesinde bir başlık açma girişiminde bulunmuştum ama feci bi şekilde pişman oldum. Daha çok rezil olmadan "başlığı silemesemde yazıyı sileyim bari" dedim (ve sildim). :-p

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fatihkaraca, 26 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
bu bölümle çok alakasız oldu dimi :(

özür taşıyim hemen..

fazla taşımışsın ko kısmındaki 2. msgda gelmiş[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ne baarıon, sildik işte ikinciyi alla allaaa..
:hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Sosyal ağlarda paylaş

uykusuzluk insana ne abuk subuk başlıklar açtırıyo ya.
bu kadar gereksiz bi başlık açtığım için kendimden şiddet ve hiddetle utanıyorum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladros, 26 Şubat 2005 04:07 tarihinde demiş ki:
sonic sende sil abi ozmn

yok ibret olsun diye inadına bıraktım
fato bidaha olmasın! :)

bu gülücügüde koymicaktımda ciddiyim fln sanarsınız sonra[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa cevap yazmasak, zamanla eskilerin arasında kaybolup gidermi yoksa memed sırf herkese (özellikle bana) ibret olsun ve ben bi daha asla başlık açma cesaretinde bulunamayayım diye bu başlığı saat aşırı sürekli uplarmı :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sildim yazıyı. bu biraz olsun işe yararmı acaba :hmm: [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben knight online bölümünün dışına çıktımmıydı sapıtıyorum. çıkartmayın beni evimden dışarı.

evime dönüom ben size kolay gelsin. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatte bizden başka hangi baykuş ayakta, monitör başında olurki?

hele ben saat 16:00 dan beri pc başındayım. aynada gözlerimin haline bakmaya korkuom..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

oHhaaaaa.. saat 04 bilmemkaç. 12 buçuk saattir pc deyim.
muhabbetinize doyum olmaz, yolcudur abbas bağlasan durmaz...

ii geceler. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...