Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Error Sorunsalı

Pirvan

Öne çıkan mesajlar

Evet bugün okuldan eve geldim bilgisayarımı açtım, oyuna girdim ve sabaha kadar kasacağım diye sevinerek tanaris yollarına düştüm.. Geldim ki ayağımın tozuyla daha error #131 hatası verip çatladı. Ve bu dk dan itibaren oyuna girdiğim 10 ar dkda bir oyun çökmeye başladı. Birçok şey yaptım, patch i yeniden yükledim,olmadı, oyunu sildim.
c drive ına oyunu kurarken bu sefer de 3 defa üst üste error #132 ile karşılaştım. D ye format attım, wow ile ilgili ne varsa sildim yeniden d ye yüklemeye kasıyorum. En az 5-6 saattir bu sorunla uğraşıyorum.
Bu errorlerin daha önce musallat olduğu ve düzeltebilen, ya da bilgisi olan var mı?

(bana blizzard forumlarını söylemeyin hepsini okudum, çözebilen yok gibi.)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

d ye yüklemesi yarıyı geçmişti çat diye restartladı bilgisayar bu seferde off bunalıma gircem hiçbir sorunum sıkıntım yoktu gece kapattığımda bu ne ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Ama nerden anlıcam ne olduğunu, ayrıca 1 aydır her gün oynuyorum oyunu ilk kez bu geldi başıma[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Yine install un aynı yerinde resetledi makine . wow hayatımız bitecek sanırım bu gidişle..
Us le EU ya girme falan gibi saçma bişe değil kesinlikle, keşke oyunu silmeseydim diyorum şimdi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya d ye format attım tekrar deniorum bi sürü mp3 üm falan gitti sinir krizi geçiririm heralde yine olmazsa..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok olmuor yüklemiyor oyunu ne desem bilmiorum..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü işlemi yaptım, format attım, makineyi açtım temizledim, ram değiştirdim ve şu anda sorun çözüldü.. Neye mal oldu? 12 saat uğraşıma mal oldu, emeğime ve zamanıma.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun verdiği errorlerin bende yarattığı sorunsal gerçeklik olmalıydı başlık[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...