Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Evet bugün okuldan eve geldim bilgisayarımı açtım, oyuna girdim ve sabaha kadar kasacağım diye sevinerek tanaris yollarına düştüm.. Geldim ki ayağımın tozuyla daha error #131 hatası verip çatladı. Ve bu dk dan itibaren oyuna girdiğim 10 ar dkda bir oyun çökmeye başladı. Birçok şey yaptım, patch i yeniden yükledim,olmadı, oyunu sildim. c drive ına oyunu kurarken bu sefer de 3 defa üst üste error #132 ile karşılaştım. D ye format attım, wow ile ilgili ne varsa sildim yeniden d ye yüklemeye kasıyorum. En az 5-6 saattir bu sorunla uğraşıyorum. Bu errorlerin daha önce musallat olduğu ve düzeltebilen, ya da bilgisi olan var mı? (bana blizzard forumlarını söylemeyin hepsini okudum, çözebilen yok gibi.)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 d ye yüklemesi yarıyı geçmişti çat diye restartladı bilgisayar bu seferde off bunalıma gircem hiçbir sorunum sıkıntım yoktu gece kapattığımda bu ne ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Tchotas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sağlıklı çözüm yok, sorun herşeyden kaynaklanabilir. Mesela arkdaşta rem uyumsuzlu olmuştu, birini söktü sorun kalmadı.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ama nerden anlıcam ne olduğunu, ayrıca 1 aydır her gün oynuyorum oyunu ilk kez bu geldi başıma[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yine install un aynı yerinde resetledi makine . wow hayatımız bitecek sanırım bu gidişle.. Us le EU ya girme falan gibi saçma bişe değil kesinlikle, keşke oyunu silmeseydim diyorum şimdi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Tchotas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: RazorJimmy, 25 Şubat 2005 19:00 tarihinde demiş ki: US versiyon ile EU servera girmeye çalışıyorsanız bu olabilir.. Hiç alakasaı yok. US veya EU farketmiyor.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ya d ye format attım tekrar deniorum bi sürü mp3 üm falan gitti sinir krizi geçiririm heralde yine olmazsa..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yok olmuor yüklemiyor oyunu ne desem bilmiorum..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 131-132 hatalarını vermeye başlayınca bir süre öyle gidiyor[signature][hline]shinsetsu desu..
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Her türlü işlemi yaptım, format attım, makineyi açtım temizledim, ram değiştirdim ve şu anda sorun çözüldü.. Neye mal oldu? 12 saat uğraşıma mal oldu, emeğime ve zamanıma.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 *!başlığı okuyup mesaj atar* error mu sorunsal mı sen ona karar ver ona göre yardım edelim
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Oyunun verdiği errorlerin bende yarattığı sorunsal gerçeklik olmalıydı başlık[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Neyse hallolduysa sorun yok umarım birdaha başına gelmez banada us openın başlarında garip bir hata çıkıyordu baya uğraştıktan sonra hallolmuştu . Olan mp3lere oldu desene sen neyse umarım yedeğin vardır[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar