Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olcayın elleri ve egemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olcay ve egemenin elleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 toptan bi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 serdarın fact or fictionda açılan kartlara karşı çaresiz bakışları Bu oyun benim pulse of the fields la zar zor kazandığım oyun sonrasında pulse of the fields ı serdarlar birlikte zevkle yırttık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaşlar sayfanın yavaş açılmasından dolayı özür dilerim ama bu fotografları izmirde magic ölmüş diyenlere inat koymak istedim. Fotografları olmayan arkadaşlar dan bizzat özür diliyorum bir sonraki turnuvada bana bi hatırlatırlarsa sırf onların fotograflarını koyayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyselemmi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ilk olarak erkine söleyeyim 2 hafta sonra turnuva yapalım die... aceleciyim demi... sonuçta vakit var katılda var neden olmasın... ikinci olarak nerde FOTOM????(neyse diğer fotomu turnuvada çekildim sayayım :))[signature][hline]En taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damien_de_lore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 fotolar falan iyi güzel de keske hep beraber bi foto alsaymısız fena olmazmıymıs? bi daha ki sefere alırız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla şimdi hemen bunun arkasından bi turnuva yapıp insanları sıkmak istemiyorum aslen ama dersenizki biz turnuvaya açız yapalım her türlü katılırız o başka tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu arada bu hafta cmts Pupa'da miyiz? (27_02_2005)[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar