Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde magic yeniden mi canlanıyor?

Ardethamblecrown

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ilk önce bugğn yaptığımız turnuva da emeği geçen herkeze teşekkürleri borç bilirim. İkinci olarakda gelen herkeze böyle bir organizasyona katıldıkları için teşekkür etmek istiyorum.
Sanırsam bu turnuva geçen 4-5 sene içinde izmirde düzenlenen en büyük Magic turnuvası oldu. Katılım 25 kişiydi ve 4-5 e yakın kişi gelemedi bi sonraki turnuva için onlardan söz aldım geliceklerine dair. Ayrıca halen ulaşamadığımız bi kaç arkadaş oldu. Buna rağmen bence başarılı bir turnuva oldu. Umarım herkezin verdiği zamana değmiştir.
Turnuvanın resimlerini bu konu başlığı altında bir kaç gün içinde bulabileceksiniz.
Ayrıca artık eski buluşma yerimizin olan logos kafeyi değiştirmiş bulunuyoruz. Artık izmirde haftasonları alsancak simit sarayı sokağında pupa cafe de buluşuyoruz magic oynamak için ideal bir yer olduğunu düşünüyorum.
Turnuvanın sonuçlarını tamamen dci reporter da girdik ve dci numarası olmayan arkadaşlara geçici numaralar atadık. Bir kaç gün içerisinde bu sonuçları istanbulda bulunan arkadaşlara göndereceğiz. Onlarda eğer yardımcı olabilirlerse turnuvamız izmirde son zamanlarda yapılan ilk rating li turnuva olacaktır.
Açıkcası bu kadar katılım ve magic oynayan insanı görmekten çok mutlu oldum umarım bu böyle devam eder ve oynayan sayısı daha da artar. Şu anda İzmirde bu turnuvaya katılmış olan herkezin telefon numarası ve email adresleri ben de mevcut isteyen arkadaşlar benden temin edebilirler(tabiki ilk önce o arkadaşlar dan izin almam gerekiyor).
Herkezi bu foruma yönlendirdim umarım herkez en azından haftada bir gün girip bi kontrol ederler bu forumu. Ben elimden geldiği kadar bütün etkinlikleri burda yazmaya çalışacağım.

Katılan ve turnuvada emeği geçen herkeze tekrar teşekkür etmek istiyorum. Umarım böyle organizasyonlara katılım herzaman bugün kü gibi olur.

Bu arada İzmirde magic ölmüş diyen arkadaşlar ibret alabilirler!İzmirde magic ölmedi hatta hatta tekrar doğuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, turnuvaya 25 kisilik katilimin olmasi bunu gosteriyor zaten. Turnuva da gayet eglenceliydi ve dci programinin kullanilmasi hesaplamalarda buyuk kolaylik getirdi. Sonuc olarak Scepter-Chant decki ile oynayan Murat birinciligi kazandi. Ayrintilari yakinda yazar herhalde. Nice turnuvalara.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva çok güzeldi, herkese teşekkür ederim. Ben magic'e 6 ay önce başladım ve bu turnuva benim için büyük bir tecrübe oldu. Benim gibi yeni başlayanların eski oyuncularla oynayabilmesi ancak turnuvalara katılmakla mümkün oluyor. İzmir'de Magic Turnuvalarının sıkça düzenlenmesi dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva için önce Murat'a sonra da katılan herkese teşekkürler
herşeyin sorunsuz gitmesi, turnuva mekanı PUPA CAFE nin bize hertürlü anlayışı saglaması , reportela swissin sorunsuz gitmesi hersey cok güzeldi.Magic geri mi dönüyor değil bence MAgic geri döndü olmalıydı topic yanılıyormuyum? :)
Koparmayın bğları arkadaslar ok herkes kendine iyi baksın

not:Erkin hala gözlerin ağrıyormu?Çokomik iyi gelmiştir umarım:)
Sosyal ağlarda paylaş

.... izmir.... ilk geldiğimde magic gibi frp gibi bir çok hobime ara vermek zorunda kaldığım için nefret ettiğim şehir... tanıdığım bazı kişler ve karşılaştığım bazı olaylarla beni şaşırtan şehir.... ve beni bi kez daha şaşırtmayı başardı...

20 şubat 2005 pazar günü bazı insanlar belki de çok büyük bi hata yaptı; bu oyunun ne kadar bağımlılık yaptığını , bu ortamda takılmanın çook eğlenceli ama her cumartesi gününü yiyen bi alışkanlık olduğunu bilselerdi bilmem gelirler miydi? yanii geçen sene yapılan turnuvadan sonra ben (istanbulda olduğum 3 haftayı saymazsak) neredeyse her cumartesi geldim o lanet cafeye... bazen bi tek ben vardım ve "belki birazdan gelirler " diyip saatlerce magic oynayacak birini bekledim...

sanırım aynı şeyleri tekrarlamak olacak ama tüm katılımcılara organizasyona yardımcı olan herkese ve Pupa cafe'nin çalışanlarına teşekkürler... yani bizim sayeimizde fazla mesai yaptılar o gece :)
az önce Berkin'e de mail attım. bu turnuva kayıtlarını (becerebilirsem) ona yolayacağım ve o da dci numarası olmayanlara numara almaya çalışacak.ayrıca turuva kayıtlarının tutulmasında hata olmadıysa, rated olması için bi sorun yok gibime geliyo..

....geçen sefer istanbula gittiğimde eskiden hissettiğim şeyleri hissedemedim; yani "evime geldim" hissi işte, bilirsiniz... ama dönüşte izmir sınırını geçip de otobüsten dışardaki şehre baktığıma dudaklarımdan şu sözler döküldü sanırım..... "evimdeyim!" :))[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

magicle lisede tanışmıştım ama bulaşmamıştım. boş zaman ve Erkin sağolsun bu sene yavaş yavaş kanıma girerek 3 ay önce beni de bu işin içine tam anlamıyla çektiler. tabiki destem iyi bir şey değildi ama dci numarası almak için ve zevkine gireyim dedim bunun üzerime elime cumartesi akşamı Murat ve İbrahim bir deste(astral slide) şıkıştırdı. ben de gece bir kez destedeki kartları okudum pazar günü siftahı turnuvada yaptım :) ve 3 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik(:)) le çeyrek finale çıktım her maçım en az 45 dk sürdü(genelde 45dk+6 turn). kafa ve popo ağrısına rağmen değdi çok zevkliydi(özellikle 86 canla bitirdiğim oyun :)). turnuva sonunda Murat sözünü tuttu "sen magic biliyorsun" dedi.ben de kendimi izninizle fahri birinci ilan ediyorum...(en taraftarlı maçlar benimdi :P)
turnuva sayesinde iyice magice tutuldum bir sonraki turnuvayı sabırsızlıkla bekliyorum(özellikle askere gitmeden). hem yeni arkadaşlarda eklendi izmir magic camiasına(en azından pupa cafe), ben de bir tane eklemiştim ama okuduğu için İstanbul da şuan.
çok güzel bir turnuva oldu dediklerinin hepsini yaptılar(iletişim kitabevinde olması hariç :P).[signature][hline]En taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nameless_One81, 24 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
Bişeyler yazacaktım ama kıldan,yünden nedenlerle keyfim kaçtı.

sorun benim yazımsa özür dilerim....

neyse konu bu deil.. arkadaşlar üzülerek turnuvanın ne yazık ki dci rated OLAMAYACAĞINI belirtirim.
az önce okuduğum mailde Judge Berkin benim soruma karşılık şöyle buyurmuş :
"sorun 1 ) programı çalıştıracak makine geç kaldığından ilk turu manuel olarak eşleştirdik.. sonra makinada her oyuncu adı soyadı bölümüne 1,1 2,2 gibi sayılar verdik ve ilk pairinglere göre herkesin artık bi numarası oldu.. son maça kadar makinanın başındaki arkadaş inanılmaz bi performans sergiledi ama..
>
Bu kötü haber. Ne yazık ki bu durum bile tek başına turnuvanın DCI Onaylı olmaması için gerek ve yeter şart. Bu durum için üzgünüm. Bundan sonrakilerde Reporter olmadan kesinlikle başlamayın lütfen. "

burada ilk tur oyunları sırasında benim bu olayı teklif ettiğimi ve sadece serkan arkadaşımızın karşı çıktığını hatırlatayım. ama suç onda da deil.. böyle bişey olabileceğini bilemezdik.. sağlık olsun...

sıralamayı da yazamayacağım; ilginç bi şekilde turnuvanın sadece top8inin maç kayıtlarını açıyor sadece program.. ben de anlamadım ama emin olun bi dahaki sefere daha deneyimli bi yöneticiniz olacak... olmazsa ben katılmam ve kayıtları kendim kontrol ederim.

sağlıcakla kalın..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar gercekten özür dilerim, son anda touchpad in azizliğine ugradım, final macı sonucunu (adnan-murat) yanlış girdim, rated olmamasının sebeplerinin içinde buda varsa eğer hata bende, kimseyi özelliklede organizasyonu suclamayın, cünkü cok uğrasıldı.

hepinize saygılar

[Bu mesaj spooky tarafından 24 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herkezin bu konu için canla başla çalıştığını bildiğimden her keze teşekkür ediyorum.
Bu ilk denememizdi hataların olması mümkün.
bundan sonraki turnuvalarda bütün bu olaylarla ben ilgileneceğim hiç bir problem çıkmayacağını da garanti edebilirim.(bu demek oluyorki ben turnuvalara oyuncu olarak katılmayacağım)
Turnuva da emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Turnuvaya katılmış olan arkadaşlardan çok özür diliyorum ama acemiliğimize geldi bir sonraki turnuva çok daha güzel olacak artık güzel bir kafede bulduk(pupa). Belki yüksek teklonojideki arkadaşlarla birlikte bir sonraki turnuvayı onların hilton karşısındaki binasında yapmayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardethamblecrown, 24 Şubat 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
Belki yüksek teklonojideki arkadaşlarla birlikte bir sonraki turnuvayı onların hilton karşısındaki binasında yapmayı planlıyorum.

en az 1-1,5 hafta önceden haber verildiği sürece sorun olmaz, izin alınabilir[signature][hline]"What cause have you to fear darkness of the night, when within your own heart is darkness itself?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...