Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benim Knight Online V1.279 da Patchlere Tamam Diyor. Bağlanmak İçin Japon Serverinin Sitesinden Oyunu İndirmek Mi Gerekli? Eğer Öyleyse Ankara İçinde Japon Serverin Clienti Bulunan Bir Cd Alıcağım Böyle Bir Cdsi Olanlar Lütfen Bu Post Altında Yazsınlar.
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar Lütfen Şuraya Yazın Çok Acil.Eğer Download Etmek Zorunluysa Şuan Bırakabilirim.Çünkü Saate 0.5 Kb Yazdı.Şok Oldum!
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 japon sunucusuna girmek için onun sunucusundan çekeceksin kendi clientini ben server ip değiştirip denedim olmadı onuda deneme nese taqıl kafana göre[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Evet baştan indirmen gerekiyor. www.knightonline.jp Tam ortada download yazıyor zuzaylıca.
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ama merak etme yurt içi gibi oynuyorsun oyunu[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Onurlu Japonlar bi Amerikan yada Türk'e GM lik verene kadar sanırım orası oynanacak güzel tek yer :) -ne alakası var konu ile? -içimden geldi. -içini s. :-o
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Off Ya Downloada Getright 107 Saat Dedi 0.5kb Den İndirio!
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bende hız normal. 30+- Massdownloader dene. www.metaproducts.com
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Şimdi Düzeldi 43.6 Oldu GetRight Ama Parçalı İndiryorum. Birleştirirken Sapıtmaz İnşallah.
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Buzkirpisi, 25 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Evet baştan indirmen gerekiyor. www.knightonline.jp Tam ortada download yazıyor zuzaylıca. Doğru söze ne hacet :) Orada bir türk gm olurda kendi clanını kurarsa nihayetinde zevk almaya başlanabilir çünkü baya bi yünik eşyanın dışında bolca lvl70 var oradaki oyunculara yetişmek ve zevk almak için söylenenler şart gibi... Helki o dark vane i eline aldıktan sonraki zevki düşünemiyorum çift el dark vane! Yuha! yani![signature][hline]-Hadi samma kesioz... -Hadi. -Hadi. -Hadi. -Kutu nerde ?!? -Abi adam tek başına daldıı icin, kesti, kutuda ona çıktı... -...! OmG WTF?!? *eslanda bi gece*
Öne çıkan mesajlar