Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: forgiver122, 19 Kasım 2004 14:03 tarihinde demiş ki: kv vadisinin başlamasını beklerken ilaç gibi geliyo bence de kurtlar vadisi ile mücadele etmesi (aynı saatte yayınlanması açısından) ilaç gibi bişey..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu haftaki program şahaneydi,gece tekrarını izledim hiçbirşey kaçırmamak için.Aydın Boysal ne kada tonton bi amcadır yaw :) bide prof dr vardı ama adını unuttum :( o da çok iyiydi.Görgü ve adab-ı muhaşeret tartışıldı hiç aklıma gelmezdi bu konuyu tartışacakları helal olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gerçekten güzel bi konuyu işlemiş, bu adamı sevmezdim sevmeye başladım.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hastasiyim. herbir progragram bi ayri guzel oluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya bu hafta görgü kuralları konusu vardı bi sürü görgülü amcalar vardı ama bi amca rakı adabını öyle güzel açıkladı ki... gerçekten çok iyi bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 en kalıtelı programlardan bence bıde ızlerken baya zevk aldıgım tv8 de yasamdan dakıkalar war tavsıye ederım sanırım carsamba aksamları[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar