Worth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 senfile diye bi program kurudm.data kablosu ile hertürlü dosyayı ceptelefonuna atmaya yarıyo.ama hata veriyor. Rune-Time error '429': ActiveX compenant can't creat object bu hatanın sebebi ne olabilir ve nasıl düzelte bilirim. sanırım yazılımında sorun var demek istiyor.ama daha önce sorunsuz kullanıyordum. yada .ocx uzantılı bir dosyayamı ihtiyacı var.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kusura bakmayın önemli olmasa uplamazdım.belki bilen birileri vardır şuanda[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 component zaten var muhtemelen. can't create object dediğine göre ya component bozulmuş ya da işletim sisteminin işleyişi bir şekilde sorunlu. re-install dene. olmadı tamamen silip tekrar yükle. daha olmadı format at : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar