SethValor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaslar, sizce boyle bir char ın değeri nedir? Eclipse Serverinde, Human. Master Swordsman 4 0 0 4 Teras Kası 4 4 4 0 Fencer 4 4 4 0 Brawler (doğal olarak) 3 0 0 0 Scout Novice Medic 3 4 3 3 Aliance Pilot Force Sensitive 0 0 2 3 Combat PRowess Icı tamamen rare esyalarla dolu(hatta dayalı döseli) bi large house, Av 21, Acklay li Stun baton.6 adet sefaf , 2 adet renkli crystall ve 1 tane de force questten cıkan crystall(mor gibi bisey), 1 milyon Credit para, De 10 barrel ve Schematic(de 10 pistol iste), 10 kasa(25 lik) Brandy, 10 kasa ahrisa, 5 kasa canepe, 1 adet cok iyi x wing, bir adet yine cok iyi ekipmanlı Ywing longprobe, bir kac tane droid, degeri 280 K lık 3 tane armor(iki tanesi sıfır) ve daha unuttugum bi ton ıvır zıvır. Oyuna 3 ay once basladım, veteran revardları almadım, 3 ay sonra uzay yatıda gelicek. Bu charı "Harun" biliyor, dunya kadar emegi var uzerinde, buradan tekrar tesekkurlerimi sunuyorum. Bu arada char ın kimseyle sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Karakterin jedi initiateden aşağı olduğu sürece değeri 100milyonu geçmez. Daha fazla para olsa değeri biraz daha artardı.Taş çatlasa 120ye satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet, char jedi olmadıktan sonra box ı aldiğin fiyatin 20-30 milyon üstüne satabilirsin ancak, parada çok az itemlere genelde fazla bakmazlar, o yüzden taş çatlasa 100-120 arasi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o kadarda etmez ama[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Neyse, satmicam zaten. 3 ay işten cıkıp oyuna kosturdum, okadar ev icin yer begendim, boyle manzaralı falan. Dunya kadar emek var, o yuzden kıyamam satmaya. merak etmistim ne kadar eder diye, herkese tesekkurler. Bu arada SWG+JTL zaten 160 milyon kadar. 120 ye satsam yine emek haric cok zarar etmis olurum. [Bu mesaj SethValor tarafından 25 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: SethValor, 25 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Neyse, satmicam zaten. 3 ay işten cıkıp oyuna kosturdum, okadar ev icin yer begendim, boyle manzaralı falan. Dunya kadar emek var, o yuzden kıyamam satmaya. merak etmistim ne kadar eder diye, herkese tesekkurler. Bu arada SWG+JTL zaten 160 milyon kadar. 120 ye satsam yine emek haric cok zarar etmis olurum. [Bu mesaj SethValor tarafından 25 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] evet o konuda haklısın ama piyasa böle :P bunları emek yerine koymuyorlar malesef jedinmi var paran var :D[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar