ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Zaten sürekli sorun yaşıyordum ama bu sefer tamirden geldikten sonra daha önce yapmadıgı bir sorun yapmaya basladı zaman zaman(bu zaman zamanı çözemedim, uzun süre kullanma dicemö ama akşamları daha uzun kullanmama ragmen yapmamasına ragmen gündüzleri yapıyor) görüntü titremeye baslıyor kısa bir süre sonra ekrandaki görüüntü cok kısa anlar icin gidip gelmeye baslıyor, ardından bu gidip gelmeler cok kısa olmasına ragmen üstüste oluyor en sonunda da ekrandaki görüntü tamamen gidiyor(monitörün ışığı falan gidiyor) monitörü kapatıp açınca bunları tekrar yapmaya baştan başlıyor güç kablosunu başka bir monitöre taktım, hiç sorun yaşamadı, ormal şartlarda da yaşatmadı diger monitör dolayısıyla sorun monitörde gibi, tamire göndermek dışında kendi başıma bu sorunu çözmek için ne yapaiblirim? teşekkürler[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yakınlar telsiz kolon gibi aletler var mı? Manyetik alan olayı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 telsiz telefon vardı onu cektim de saglı sollu hoparlör var onları uzaklaştırıcam biraz onlardan oldugunu düşüürsek diger monitörde de yapmaları gerekmez mi[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bazı monitörlerde engelleme sistemi var.. Öyle biliyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hımm şimdilik bir sorun yok teşekkürler[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aynı sorun bende de var ne yaptıysam geçmedi ama markası kötü galiba ondandır benımki...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yakınlarında florasan lamba, masa lambasıvb. varsa da uzak tut, bunlar da etkiliyebiliyor..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eğer evinin üstünden veya yakınından Yüksek Gerilim Hattı geçiyorsa bu sorunu yaşarsın. Mesala Ümraniyede bir arkadaş var. Onun monitör tüpe konulmuş sıvı gibi sağa sola oynuyor :)[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar