Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitörüm Titriyor

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Zaten sürekli sorun yaşıyordum ama bu sefer tamirden geldikten sonra daha önce yapmadıgı bir sorun yapmaya basladı

zaman zaman(bu zaman zamanı çözemedim, uzun süre kullanma dicemö ama akşamları daha uzun kullanmama ragmen yapmamasına ragmen gündüzleri yapıyor) görüntü titremeye baslıyor
kısa bir süre sonra ekrandaki görüüntü cok kısa anlar icin gidip gelmeye baslıyor, ardından bu gidip gelmeler cok kısa olmasına ragmen üstüste oluyor
en sonunda da ekrandaki görüntü tamamen gidiyor(monitörün ışığı falan gidiyor) monitörü kapatıp açınca bunları tekrar yapmaya baştan başlıyor
güç kablosunu başka bir monitöre taktım, hiç sorun yaşamadı, ormal şartlarda da yaşatmadı diger monitör

dolayısıyla sorun monitörde gibi, tamire göndermek dışında kendi başıma bu sorunu çözmek için ne yapaiblirim?
teşekkürler[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

telsiz telefon vardı onu cektim de saglı sollu hoparlör var onları uzaklaştırıcam biraz

onlardan oldugunu düşüürsek diger monitörde de yapmaları gerekmez mi[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer evinin üstünden veya yakınından Yüksek Gerilim Hattı geçiyorsa bu sorunu yaşarsın. Mesala Ümraniyede bir arkadaş var. Onun monitör tüpe konulmuş sıvı gibi sağa sola oynuyor :)[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...