Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chitin shell olmuyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben bu zırhı giyemiyom yani orda görüyom
ama defansive warrior diye bise yazıyo ben savasçıyım
bu skıll de defans 28 vardim onlamı alakalı
Mesaj tarihi:
said:
msdos, 21 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Master olmadan giyemezsin..

ne yoksa chitinle,chitin shell farklımı[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
LVL:5x-------------------4x
Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody
clan:ezberleyemdim bitürlü
Mesaj tarihi:
chitin shell ne?[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig
LVL:5x-------------------4x
Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody
clan:ezberleyemdim bitürlü
Mesaj tarihi:
Dostum Chitin Farklı Chitin Shell Farkli :) Chitin Shell i SaDece master olunca giyebiliyorsun Mage ler haric butun karakterlerin master kıyafetleri shell dir SaDece maglerin Complate die gecer..[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Server: Diez
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Mesaj tarihi:
chitin shell i nerden buldunda giymeye çalışıyorsun insanın zengin kankaları olası geliyo eheheheh
Chitin Shell oyundaki en iyi giyisidir onun için lvl 60 olmadan giyemezsin....Bi nevi sınır koymuşlar.......[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:BLooD SKuLLs
Mission:Asistan
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Mesaj tarihi:
sor bakiiim 10 mil. un var mı hazinemi salamandır ı upgrade ederken kırılmasıyla hepten sefil oldum..........
Artık askeriyeden alıp getirecem chitin shell i ahuhuhhu[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:BLooD SKuLLs
Mission:Asistan
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Mesaj tarihi:
walla benim archer patladiktan sonra oyundan iyice soğudum bir anlami kalmadi yani gidenlerle kendime 2 tane shard alirdim :) off uleynn off :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Mesaj tarihi:
eğer chitin shell bot olmuyorsa bir numara büyüğünü dene :P[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Lifestoned
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Mesaj tarihi:
Bu arada ben bir şey duydum chitin shell bootlar unique oluyomus dogrumu ? ben cok gördüm ama botlara hic dikkat etmedim ve zor buluynuyomus nelerden cıkıyo derseniz Crimson-Wing ve Falcon diye soylediler soyleyenler saglam elemanlar ....[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
  • Yeni Oluştur...