pavel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaslar ben bu zırhı giyemiyom yani orda görüyom ama defansive warrior diye bise yazıyo ben savasçıyım bu skıll de defans 28 vardim onlamı alakalı
msdos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Master olmadan giyemezsin..[signature][hline]its all a tape record...
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: msdos, 21 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Master olmadan giyemezsin.. ne yoksa chitinle,chitin shell farklımı[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 chitin shell ne?[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dostum Chitin Farklı Chitin Shell Farkli :) Chitin Shell i SaDece master olunca giyebiliyorsun Mage ler haric butun karakterlerin master kıyafetleri shell dir SaDece maglerin Complate die gecer..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 chitin shell i nerden buldunda giymeye çalışıyorsun insanın zengin kankaları olası geliyo eheheheh Chitin Shell oyundaki en iyi giyisidir onun için lvl 60 olmadan giyemezsin....Bi nevi sınır koymuşlar.......[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yokh lem Artikh Diez de complate olsun Shell olsun ucuzladi 10m civarinda artikh :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Warrior shell 10Me varsa alayım. :hmm:
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sor bakiiim 10 mil. un var mı hazinemi salamandır ı upgrade ederken kırılmasıyla hepten sefil oldum.......... Artık askeriyeden alıp getirecem chitin shell i ahuhuhhu[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 walla benim archer patladiktan sonra oyundan iyice soğudum bir anlami kalmadi yani gidenlerle kendime 2 tane shard alirdim :) off uleynn off :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 BEYLER CHİTİN SHELLER MASTER OLMADAN GİYEMEZSİNİZ Bİ ÖZELLİKLERİNE BAKSANIZA NE ANDIKSINIZ!!!!!!!!!
vktk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eğer chitin shell bot olmuyorsa bir numara büyüğünü dene :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: vktk, 23 Şubat 2005 14:11 tarihinde demiş ki: eğer chitin shell bot olmuyorsa bir numara büyüğünü dene :P Bak bu işe yarıya bilir :)[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
n0th1n9 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu arada ben bir şey duydum chitin shell bootlar unique oluyomus dogrumu ? ben cok gördüm ama botlara hic dikkat etmedim ve zor buluynuyomus nelerden cıkıyo derseniz Crimson-Wing ve Falcon diye soylediler soyleyenler saglam elemanlar ....[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bir numara büyük al ki seneyede giyesin not:Biz bu muhabbeti programlama atölyesinde galoş giyerken yapıyorduk[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
pavel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende kaç kisi gördüm shell ama bir türlü botları yoktu unique olabilir
Öne çıkan mesajlar