Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşumun Yardıma İhtiyacı War. Lütfen...

LoSt_SoUl

Öne çıkan mesajlar

said:
LoSt_SoUl, 11 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Dün iki hafta önce aldığım muhabbet kuşunu salmaya karar werdim. Kapağını açık bırakmama rağmen kuş bi türlü çıkmadı. Altından açıp kafesi salladım çıktı ama hiç uçmadı.

Nooluyo benim mawishime???
[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sana alışmış olmalı. eline alıp ne kadar balkondan falan dışarı atsan bile tekrar gelip konar. çok kötü koyar insana bu :([signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:152/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

ya neden dı$arı salarsınki sen?

benim muhabbet ku$um oldugunda bana alı$tırmaya calısırdım zaten orc_lord un yazadıgı topic wardı onu okudum öyle davrandım.Ku$ geldiği gibi oyun flm oynadık neler yaptık i$te flm çok güseldi aklıma geldi simdi kusum :( sende orc_lord un yazmı$ oldugu topic i oku.[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki:
ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an.

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Sosyal ağlarda paylaş

orc lord a katılıyorum pencereyi flm kapıyı kapa aç seçim ona kalmı$ artık.benim ku$ ne güseLdi ya omzuma ucuodu dolasıoduk flm ah ahh :([signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki:
ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an.

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
benimkide öyleydi. fakat bu yaz değiştir. babama bırakmıştım yazlığa götürmek çok zor oluyordu. hayvanda harap oluyordu. o yüzden büroda kalıyordu. 2-3 senedir alışmıştı fakat bu sene kuş rüzgar ve soğukta kalmış biraz. hasta olmuş sanıyorum yada yemsizmi ne unutulmul. öldü of of :([signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:153/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

benim de öle bi kusum wardi ucamiyodu yerlerde dolasiyodu ve bi gün ablam yanlislikla üzerine basti.. girçç diye bir ses çikti ve kafasi kirildi haywancagizin... çok aglamistim ve o günden sona bi daha hayvan bakmak istemiyorum dogrusu...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoSt_SoUl, 12 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
Kuş üç aylık.

kuş üç aylıksa kanatları falan doğru düzgün güçlü diildir .ben de vardı adı çıtırdı...9 yılın sonunda öldü çok üzüldüm.çok şımarık bi kuştu.
neyse muhabbet kuşları cana yakındır özellikle erkekse cinsi ne ki seninkinin?kızsa konuşmaz zaten:lol:
ya da belki ayaklarında falan doğuştan bi sorun vardır.yoksa kanatları falan iyiyse uçması lazım...:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

valla kız muhabbet kusları baya konusuyor benım var bı tane eskı 4 5 yasında sarkı bıle soyluyo kus dılınde :P su an kafeste 6 kus 3 erkek 3 dısı bıde kedım var evde onları baltalamaya calısıyor[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 22 Şubat 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
valla kız muhabbet kusları baya konusuyor benım var bı tane eskı 4 5 yasında sarkı bıle soyluyo kus dılınde :P su an kafeste 6 kus 3 erkek 3 dısı bıde kedım var evde onları baltalamaya calısıyor

vay çok kişi var tanıdığım konuşmayan kız muhabbeti kuşu olan..belki bu sana özeldir:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla alışacaktır. ilk başlarda kafes ona evi gibi geldiginden, dışarı çıkmaya korkar. zaman içerisinde, özellikle odada ve evde kimse yokken ufaktançıkmaya başlar. ki dışarı çıkıp yeniden geri kafese girmeyi başaramaması da olağan şeylerden, en azından ilk başta :)

zaman içerisinde size ve kendine güveni arttırkça artık kendisi dışarı çıkmak isteyecektir, kapagını acmanızı isteyip. bunuda genelde kafes kapısınıa tutunarak, ısırarak size belli eder.

bıdığın kendine ve sie güvenmesi gerekiyor kısaca, herşey zamanla :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 22 Şubat 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 22 Şubat 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
valla kız muhabbet kusları baya konusuyor benım var bı tane eskı 4 5 yasında sarkı bıle soyluyo kus dılınde :P su an kafeste 6 kus 3 erkek 3 dısı bıde kedım var evde onları baltalamaya calısıyor

vay çok kişi var tanıdığım konuşmayan kız muhabbeti kuşu olan..belki bu sana özeldir:)

bilmiom kedimde surekli sirnasio oda kedi :) hayvani cazibe bu olsa gerek.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...