Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Daggerfall, 24 Şubat 2005 09:26 tarihinde demiş ki: said: Dralnu, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: bu arada shadow reach almayip im sw:pain aliosn sanirim, ole de yapmamalisin bence. sadece duration i uzatio o talent, dps dusuyo spell de temp de shadow reach var zaten amacım High Shadow rest Dics PvP temp bir diğer konu Sw:pain e verdiğin puan ile sadece süresi uzatılmıyor 2 puan = 2 trick fazladan dmg veriyorsun. ufak bir örnek vereyim: diyelimki senin sw:pain 6 kere 20 dmg veriyor (6 trick) sen improve ettiğin zaman (1 puan) 7 kere 20 dmg veriyorsun tekrar improve ettiğin zaman 8 kere 20 vuruyorsun yani improved sw:pain hem dps hem timer i arttırıyor. kısaca 1 puan 1 trick 2 puan 2 trick denedin mi bunu bilmiorm tabi ama tanim olarak sadece duration uzamasi dps nin dustugune kanittir :) yani 287 mi ne vuruo iste over 18 secs. bende duration i 20 yapsa talent benim icin daha kotu .. denemedim bile duration i gorunce, tanimi yanlis vermislerse ayri konu bunun disinda trick diil, tick :) dun holy e dondurdum ben kendi char imi; bundan sonra cesitli forumlarda da gundeme gelen shadow/holy/disc tarzi bi priest dusunmeye basladim. ilerde daha belirgin olur heralde kafamda ama jack of all trades olayina her zaman hasta olmusumdur :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Dralnu, 25 Şubat 2005 16:19 tarihinde demiş ki: said: Daggerfall, 24 Şubat 2005 09:26 tarihinde demiş ki: said: Dralnu, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: bu arada shadow reach almayip im sw:pain aliosn sanirim, ole de yapmamalisin bence. sadece duration i uzatio o talent, dps dusuyo spell de temp de shadow reach var zaten amacım High Shadow rest Dics PvP temp bir diğer konu Sw:pain e verdiğin puan ile sadece süresi uzatılmıyor 2 puan = 2 trick fazladan dmg veriyorsun. ufak bir örnek vereyim: diyelimki senin sw:pain 6 kere 20 dmg veriyor (6 trick) sen improve ettiğin zaman (1 puan) 7 kere 20 dmg veriyorsun tekrar improve ettiğin zaman 8 kere 20 vuruyorsun yani improved sw:pain hem dps hem timer i arttırıyor. kısaca 1 puan 1 trick 2 puan 2 trick denedin mi bunu bilmiorm tabi ama tanim olarak sadece duration uzamasi dps nin dustugune kanittir :) yani 287 mi ne vuruo iste over 18 secs. bende duration i 20 yapsa talent benim icin daha kotu .. denemedim bile duration i gorunce, tanimi yanlis vermislerse ayri konu bunun disinda trick diil, tick :) dun holy e dondurdum ben kendi char imi; bundan sonra cesitli forumlarda da gundeme gelen shadow/holy/disc tarzi bi priest dusunmeye basladim. ilerde daha belirgin olur heralde kafamda ama jack of all trades olayina her zaman hasta olmusumdur :P benim bir shadow priest im var yani char açmadan yazılan bir talent değil bu yukarda yazdıklarım. sw:p improve ettiğin zaman SADECE timer i uzatmakla kalmıyor aynı zamanda Tick sayısıda artıyor . şu an kullandığım için eminim. istersen sende deneyebilirsin ,böylece kendi gözlerin ile dmg farkını görmüş olursun.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ayrıca farz edelimki duration u uzadı dps aynı kaldı. düşünsene (misal) 20 sn de 100 dmg vermek dururken (improve dan sonra) 26 sn de 100 dmg vermeye başlıyorsun. kim böyle bir özelliğe puan verir ?[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehe ben vermem iste ondan sana da verme diorm :P 6g harcadim zaten simdiye kadar priest le talentlara, yeter bu kadar simdilik :)[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar