Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest Temp. hakkında görüşleriniz.!

Daggerfall

Öne çıkan mesajlar

said:
Daggerfall, 24 Şubat 2005 09:26 tarihinde demiş ki:
said:
Dralnu, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
bu arada shadow reach almayip im sw:pain aliosn sanirim, ole de yapmamalisin bence.
sadece duration i uzatio o talent, dps dusuyo spell de

temp de shadow reach var zaten amacım High Shadow rest Dics PvP temp

bir diğer konu Sw:pain e verdiğin puan ile sadece süresi uzatılmıyor 2 puan = 2 trick fazladan dmg veriyorsun.

ufak bir örnek vereyim:
diyelimki senin sw:pain 6 kere 20 dmg veriyor (6 trick) sen improve ettiğin zaman (1 puan) 7 kere 20 dmg veriyorsun tekrar improve ettiğin zaman 8 kere 20 vuruyorsun

yani improved sw:pain hem dps hem timer i arttırıyor.

kısaca 1 puan 1 trick
2 puan 2 trick

denedin mi bunu bilmiorm tabi ama tanim olarak sadece duration uzamasi dps nin dustugune kanittir :)

yani 287 mi ne vuruo iste over 18 secs. bende
duration i 20 yapsa talent benim icin daha kotu .. denemedim bile duration i gorunce, tanimi yanlis vermislerse ayri konu

bunun disinda trick diil, tick :)

dun holy e dondurdum ben kendi char imi; bundan sonra cesitli forumlarda da gundeme gelen shadow/holy/disc tarzi bi priest dusunmeye basladim. ilerde daha belirgin olur heralde kafamda ama jack of all trades olayina her zaman hasta olmusumdur :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 25 Şubat 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
said:
Daggerfall, 24 Şubat 2005 09:26 tarihinde demiş ki:
said:
Dralnu, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
bu arada shadow reach almayip im sw:pain aliosn sanirim, ole de yapmamalisin bence.
sadece duration i uzatio o talent, dps dusuyo spell de

temp de shadow reach var zaten amacım High Shadow rest Dics PvP temp

bir diğer konu Sw:pain e verdiğin puan ile sadece süresi uzatılmıyor 2 puan = 2 trick fazladan dmg veriyorsun.

ufak bir örnek vereyim:
diyelimki senin sw:pain 6 kere 20 dmg veriyor (6 trick) sen improve ettiğin zaman (1 puan) 7 kere 20 dmg veriyorsun tekrar improve ettiğin zaman 8 kere 20 vuruyorsun

yani improved sw:pain hem dps hem timer i arttırıyor.

kısaca 1 puan 1 trick
2 puan 2 trick

denedin mi bunu bilmiorm tabi ama tanim olarak sadece duration uzamasi dps nin dustugune kanittir :)

yani 287 mi ne vuruo iste over 18 secs. bende
duration i 20 yapsa talent benim icin daha kotu .. denemedim bile duration i gorunce, tanimi yanlis vermislerse ayri konu

bunun disinda trick diil, tick :)

dun holy e dondurdum ben kendi char imi; bundan sonra cesitli forumlarda da gundeme gelen shadow/holy/disc tarzi bi priest dusunmeye basladim. ilerde daha belirgin olur heralde kafamda ama jack of all trades olayina her zaman hasta olmusumdur :P

benim bir shadow priest im var yani char açmadan yazılan bir talent değil bu yukarda yazdıklarım. sw:p improve ettiğin zaman SADECE timer i uzatmakla kalmıyor aynı zamanda Tick sayısıda artıyor . şu an kullandığım için eminim.

istersen sende deneyebilirsin ,böylece kendi gözlerin ile dmg farkını görmüş olursun.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca farz edelimki duration u uzadı dps aynı kaldı.

düşünsene (misal) 20 sn de 100 dmg vermek dururken (improve dan sonra) 26 sn de 100 dmg vermeye başlıyorsun.

kim böyle bir özelliğe puan verir ?[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...