-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar ben bi petshopda tarantula gordum fiyatida cok uygun almak istiyorum fakat peder razi olmuo kendi paramla alcam gene karsi napabilirimde ikna ederim... :([signature][hline]*!çisini tutamaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoSt_SoUl Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Werdiin bu mücadelede sana başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen de daha düzgün bi hayvan seç neblim ben evcil hayvanımla oynayabilip sevgi alışverişine girebilmeliyim sen sinekle beslicein boş zamanlarında sana dalma ihtimali olan bişi almaya kalkıosun baban haklı bence :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 normalda hayvanlarla arası nasıl onu düşün bir. normalde bile kötüyse hiç şansın yok.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:153/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 her ateşli gencin bir dönem tarantula - piton vb alacam dedigi zamanlar olmuş ve tecrübeli anne babanın karşı cıkması neticesinde başarısızlıkla sonuçlanmıştır :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tecrübeli anne ve babaları tebrik ediyoruz burdan :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 baban sen karışmayacaksın ben bakacağım herşeyine fln de yatışır belki :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nasıl yatışsın ya cam bişeyin içinde durmicak mı o cam şey kırılır, o tarantula gezer kaybolur hamster gibi de diil ki bulsan bi dert bulmasan bi dert.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o cam şey nasıl kırılıcak anlamadım ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 top çarpar kırılır kardeşim cam kırmak zor bişi mi benim çocukluumda evde yedek ampul-florasan bulunduruolardı :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Üzerinde deneymi yapıcan bu böcükün ? nedir yani bunlara karşı ilginiz anlamıyorum..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben de bi ara hamster a çok merak salmıstım ama annemin 2 nizi birden ewden atarım tehditiyle karsı karsıya kalınca vazgeçtim :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi baska hayvan mi yok..çok aradin mi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahah harbi ya git kedi fln al :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uygun fiyata dediğn ne kadar? bi de türünü öğrendinmi? bi de nerde buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 YA kardeşim şu başka hayvanmı yok bıdı bıdı türü şeyleri kendinize saklasanıza. Zevk renk olayı... Biri size başka kızmı yoktu bu kızla çıkıyosun diye kız arkadaşınıza çıkışsa ne derdiniz? Cİdden ya insanların tercihlerine biraz saygılı olun yardımcı olmuyacaksanızda yazmayın şu forumlara. Arkadaşım bende 2 yıldır var. Git al biyerde sakla gördüklerinde iş işten geçmiş oluyor hiç bir zararıda yok hayvanın benim kedilerim ve köpeklerim bana çok daha fazla zarar verdiler bu hayvandan ... bakımıda çok kolay 2-3 haftada bi yemek veriyon 3 günde birde su.. yılda birde akvaryumu temizliyon. Tek bi uyarı yapıcam pet shoplardaki dallamalar (genelde insanları kandırmaya çalışırlar) cama tırmanmıyacağını söylüyor ama çok ta güzel tırmanıyor.. akvaryumun üstünü içeri hava geçircek bişeyle örtmen lazım tel filan gibi. Son bir şey daha kesinlikle dişi al.. Erkeklerin ömrü daha kıssa ve daha küçük oluyorlar... www.spyda-webb.co.uk den erkek dişi nasıl ayırt edilir napılırla ilgili bilgi alabilirsin. Türkiyede satılmadığı için sürekli canlı yem bulamazsın. Ben hamster yavrusunu bu hayvana verebilcek kadar canide değilim o yüzden nasıl besleniceğiyle ilgili bana soru sorabilirsin.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ayrıca Türkiyeye pek getiricekleri sanmıyorum ama tehlikeli türleride var (tehlikeli derken hiç bir tarantula insanı öldürücek veya bi yerinde kalıcı hasar bırakıcak kadar zehirli değildir ama bazısı daha sinirli ve hızlı oluyor ...) sen bana tipini ve büyüklüğünü biraz tarif edersen yardımcı olabilirim. Henüz hiç arantula beslememiş biri olarak eve bi P. Regalis almak istemessin animallah kutudan çıkarıp akvaryuma koyana kadar soka soka davul eder seni. Benimki gayet sakin vur eline al ekmeğini :)[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Evde örümcek yokmu kardeşim bizde çok alın besleyin ne para verecem :) Haha[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: DynamicK, 12 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: her ateşli gencin bir dönem tarantula - piton vb alacam dedigi zamanlar olmuş ve tecrübeli anne babanın karşı cıkması neticesinde başarısızlıkla sonuçlanmıştır :) said: AutolycuS, 12 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Tecrübeli anne ve babaları tebrik ediyoruz burdan :-) lol.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben olsam bende karşı çıkardım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fiyatı ne kadar ki?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya zor görünüyor işin kolay gelsin.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 peder doğru yapmış, tarantula deneyimim yok ama kıllı büyük örümceklerin acaip pislettiğini ve deli gibi ağ yaptığını biliyorum küçükken edindiğim deneyimlerle ehe. örümcek beslemek de genel olarak yanlış birşey bence.sadece heves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşlar böyle egzotik hayvanların doğadan kopartılıp beslenmesini doğru bulmuyorum ben.. bir ara da moda maymun türleriydi, bir arkadaşımın petshopunda çok sayıda satıldı; hakkında hiçbir fikri olmayan insanlar yavru köpekmiş gibi bakmaya çalışıyorlardı.. bu türler satıldıkça uzak doğu gibi ülkelerde doğada anne babaları katledilerek satılmak üzere toplanıyor.. tercihi değiştirmek ve almadan detaylıca düşünmek ve öğrenmek daha kolay ve insanca olur gibi geliyor![signature][hline]Türkiye'nin en canlı sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşım bu tarantula yı hangi pet shopta buldun, birde fiyatını söylersen sevinirim. Bende almayı düşünüyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar