Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26 Şubat 2005 pati buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bulusalim lan parti yapalim :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
içmek lazım hacı bitkisele her turlu karsıyım dovmıyım sızı walla keserım tum muhabbetı daıtırım ortamı ona gore bıtkısel lafını duymıcam bı daha bıtkısel cay ıcın lan ne bıtkıselıymıs bu alırım aklınızı alkole her turlu tamam o da zararlı ama olsun otekınden kotu degıl neyse uzatmayalım alkole gelen gelır bıtkıyı yedırmıyım :yapma:
Mesaj tarihi:
ne demek abı sımdı bu ıckı ıcmek zorunda degılsın kı alla alla ben sadece bıtkıselden eger anladıgım dogruysa o olaya gırmeye karsıyım yanımda da yaptırtmam ıckı ıcme kola ıc bılmem ne ıc ama yanımızda ol bıtkısel ıcme ama :yapma:
Mesaj tarihi:
+18 martı 18 diyip şekle sokmayın adamı :)

herkes davetlidir o kadar!!

harbi haa altın günü yapalım bundan sonra her hafta...
bu hafta altınlar bana eheheh ;)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
EnginAYAZ, 22 Şubat 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
içmek lazım hacı bitkisele her turlu karsıyım dovmıyım sızı walla keserım tum muhabbetı daıtırım ortamı ona gore bıtkısel lafını duymıcam bı daha bıtkısel cay ıcın lan ne bıtkıselıymıs bu alırım aklınızı alkole her turlu tamam o da zararlı ama olsun otekınden kotu degıl neyse uzatmayalım alkole gelen gelır bıtkıyı yedırmıyım :yapma:

bu kadar ağır tepki gösterme.
enginciğim bilen bilir zararsız olduğunu da uzatmaya gerek yok..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Mesaj tarihi:
sheref bende bılıyorum abı ne oldugunu ve her turlu karsıyım bızım de bı bıldıgımız var ayrıca bunu tartısmanın yerı burası degıl bence de uzatmayalım bı ara konusuruz

altın gunu yas iş be abi :)
  • Yeni Oluştur...