TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Beyler Ares1 de yeniden basladim.Rogue Karakter yaptim fazladan esyasi olan bir yigit bana rogue items verebilirmi?? Ayrica yardim icin plvl atlatmak istiyenler mesaj atsin oyundan plsss Name:Arc_Rogue Lvl:Solemem:D World:Ares1 Ty.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aksam saat ona kadar level 20 ile 30 arasına gelirsen level 30 u asmadan sana birkac level aldırmak isterm. atsam atılmaz satsam satılmaz crappy goblin armorlarımı da weririm olur mu?
TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Suan olmaz mi aksam oyunda belki olamam... Nickini falan yazsan iyi olur :D ilgilendigin icin tessekkurler kanka.. :D
TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu arada assasinim bowa gerek yok. Lvl 15 oldum :D Dostlar SAolsun
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: TripTonik, 25 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Beyler Ares1 de yeniden basladim.Rogue Karakter yaptim fazladan esyasi olan bir yigit bana rogue items verebilirmi?? Ayrica yardim icin plvl atlatmak istiyenler mesaj atsin oyundan plsss Name:Arc_Rogue Lvl:Solemem:D World:Ares1 Ty. dilenci...[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya su an isyerindeyim o yuzden olmaz ancak aksama nick ottoman_prince bu arada [Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sanane olm sen insan degilsen napalim.... insanlik yapsaniz olcenizmi sahtekar herif.iyilik istiyoz ne olmus adama baq ya... SAnAnE oLm !! istiyen verir istiyen vermez Zorlamiyoz ki!!!
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 deriiin derin nefes alıp içimizden 20 ye kadar sayalım. :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: TripTonik, 25 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Sanane olm sen insan degilsen napalim.... insanlik yapsaniz olcenizmi sahtekar herif.iyilik istiyoz ne olmus adama baq ya... SAnAnE oLm !! istiyen verir istiyen vermez Zorlamiyoz ki!!! lan bana bak zırtapoz millete yalakalık yaparak dilencilik yapıcagına git kas kendin topla , kaldı ki sana item vererek yapıcagım yardımın insanlıkla alakası 0 ayrıca sahtekar ne alaka onuda anlamış degilim??? ortada bi sahtekar varsa oda sensin... nasıl cinleşiyosunuz ama birden işinize gelmeyince, ne çakalsınız siz yahu.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olm Problem sin sus actigim konuyu saptiriyorsun! seninle ugrasamam eger ugrascaksam beynimi cikarmam gerek boylece esit oluruz........ Napim Hicbir arkim Ares1 de degil bende hemen lvl up olmak istiyom...
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dışarda unutmuşsun galiba beynini topic açarken , burası forumun ko bölümü oyun için diskaşın yapabilirsin , dilencilik yapıcaksan sana sultanahmet yada trafik lambası diye bi bölüm açalım[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 25 Şubat 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya arkadaşlar neden tartışıyosunuz ki??[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race :Karus Job :Assasin Level :4x Np :100 onuda para ile aldım Clan ::hrr: Champions :hrr:
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 öhöm... :hmm: Başlık kilitlemekten ve arkadaşlarımın tartışmasından nefret ediorum :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 tartışıyoruz çünkü kendi milletimden daha fazla "coins plýs items plýs weapons plýs plvl plýs " diyen insan görmek istemiyorum gerektigi yerde müdahale etmek gerekiyor çünkü ne kadar çok maddi yardım yaparsanız o kadar çok alışıyorlar sonrada millete sakız oluyoruz. edit : o enteresan y harfi çıkmıyo kusura bakmayın plys olucak onlar. [signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 25 Şubat 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mage item i olan varsa banada verebilir gecen gun oyuna bir girdim bankamda bi sey kalmamis ne para ne item lvl 46 char dımdızlak kalmıs o saaten sonrada o charla oynamak istegim falan kalmadı haliyle...[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eyvah eyvah ben yanlış şeyi savunuyormuşum meger[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
pekitkan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dilenmekle yardımlaşmak aynı şeylermi? ilk önce bunu açıklığa kavuşturmamız lazım.
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya sonuçta bi oyun.bi oyun içinde böyle kelimeler etmeye değmez.bi kere adam yardım istemiş isteyen eder istemeyen etmez beni ilgilendirmez senide ilgilendirmesin dostum :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race :Karus Job :Assasin Level :4x Np :100 onuda para ile aldım Clan ::hrr: Champions :hrr:
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bencede böyle topiclerin kilitlenmesi gerek. Bknz diğer kısımlar.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: DReaM_BoY, 25 Şubat 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya sonuçta bi oyun.bi oyun içinde böyle kelimeler etmeye değmez.bi kere adam yardım istemiş isteyen eder istemeyen etmez beni ilgilendirmez senide ilgilendirmesin dostum :D oyunu yaşantımın önünde tutmuyorum bana böyle alakasız şeyler söylemeyin. ayrıca beni ilgilendirmemesi bu tür beleşçiliklere göz yummam anlamınada gelmez.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar, aslında memed biraz haklı bu konuda. Şimdi hacklenmeler soyulmalar olduğu zaman her türlü yardım yapılıyor. çünkü bu hadise kişinin dışında gelişen bi olay. Ama durup dururken bana şu item lazım bu item lazım diince biraz abest kaçıyor. Bu benim fikrim. Hadi onu da geçtim, burası forum. Biraz daha ölçüp, tartmak lazım.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Öne çıkan mesajlar