Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Penthesilea'dan vatana millete bir hizmet daha! Efsane oyun Baldur's Gate 2 nin, en az oyun kadar efsane olan müzikleri aşağıdaki klasörde. tikla bana Waukeen's Promenade ve Main Title öldürüyor zaten[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Şubat 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hepsi var zate bana iwd 1 in bazı müzikleri lazım hizmet bekliyoruz :-P *mage tower ı arar* ps :bu arada domain of the dragon u tek geçerim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 25 Şubat 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bakim ona da, bulursam koyarim[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Oh oh ellerine sağlık =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar elimde aşağıdaki oyunların müzikleri var, Ankara'da ilgilenen varsa elden vereyim. Yok orası bana uzak gelemem derseniz soulseek'den atayım: Baldur's Gate: Baldur's Gate 2: Shadows Of Amn Beyond Good And Evil Call Of Duty Diablo 2 Diablo 2: Throne Of Baal Fallout Fallout 2 Icewind Dale Icewind Dale 2 Morrowind Prince Of Persia - Sands Of Time Star Wars: Force Commander Star Wars: Knights Of The Old Republic StarCraft Syberia 2 WarCraft 3: Reign Of Chaos WarCraft 3: Frozen Throne World Of WarCraft Bir ara oyun müziklerinin yer aldığı siteleri de yazacağım.
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Penth saolasın, sömürdüm sizin serverı =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 guzeeel: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
obacan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aslansın olm acayip kralsın :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sağol Penth.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: obacan, 25 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Aslansın olm acayip kralsın :) eheh hakkaten saol[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sewer battle roxxor , inanılmaz bi bestee[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi
Öne çıkan mesajlar