_moonspell_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 selam arkadaşlar benim bilgisayarı çift sürücüye ayırmıştım.c ve d diye fakat d sürücüsü kayboldu ayını zaman da cd sürücüsü de kayboldu ne yapmem gerekiyor?[signature][hline]FulL MooN MaDnesS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 jumper ayarlarını biliyosan jumperlarını değiştir[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Abi sende hep jumper da jumper :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi yalan mı alal jumperdır sorun yani iki kere jumperlık osrun ust uste geldi diye olamaz mı :D bende yazarken düşündüm ulan ben şimdi yazsam yukarda da jumperlık sorun var eehehe dedim[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar