DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Nagao Bound By Honur x2 Samurai Of The Pale Curtain x1 Isamaru x2 Fumiko The Lowblood x3 Isao, Enlightened Bushi x3 Kentaro, the Smiling Cat x3 Konda’s Hatamoto x2 kartlarını www.findmagiccards.com fiyatından satın almak istiyorum elinde bu kartlardan olan ve satmak isteyenler temasa geçerlerse sevinirim. Pek iyi kart olmadığı için yazmadım ama takas etmek isterseniz de elimdeki takaslık kartlar şöyle; Reverse the Sands Kiki-Jiki Seizan, Perverter Of Trurth Azami,Lady Of Scrolls Shitmatsu Hall Of The Bandit Lord Myojin of Infinite Rage Underworld Dreams Night Dealings Ben-Ben, Akki Hermit x2 Iname, Death Aspect Part the Veil x2 Hana Kami Sideswipe x2 Cleanfall Faithful Squire Spike Drone,Spike Feeder, Spike Colony, Voltaic Key, Armor Sliver, Muscle Sliver, Talon Sliver, Hearth Sliver, Shifting Sliver da ilginizi çekebilir belki[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Lİsteye 2x Soilshaper 2x Azusa 3x kami of False Hope 3x Oyobi 4x Boseiju 4x Time of Need eklendi[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 09 Şubat 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 09 Şubat 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir yukarıdaki post aradığım kartlardır, elimde olanlar değil.[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hocam bunlar yeni seri bunlari bulman zor yani benden demesi.Yani birinde varsada tektir bunlar ekstra olsa belki verir.Üzgünüm ama bu sekilde bulamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bende 4xBoseiju var ama senden birtek Kiki-Jiki lazim bana, nasil yapsak?[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar