vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Windows açılmadan hemen önce bilgisayar driverları kontrol ederken bir hata geliyor karşıma ''secondary slave device incompatible devam etmek için f1 e basın'' . Her zaman olmuyor ama oldugu zamanlar CD Writer ı kullanamıyorum windows tanıyamadıgı için. Ne yapabilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olay cok basit senın jumperlarında sorun var onları değiştir yerlerını ama biliyosan tabi mesela hdd = master jumper cd writer = slave gibi sorun %100 budur bence jumper!![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Onu ben de biliyorum, ama 4 ay hiç sorun cıkarmadan calıstıktan sonra bir anda boyle bi sorunla karsılasmaya basladım... Jumperlarda sorun yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 öyle bi sorun olması jumperlardan dır diye düşünüyorum ama beni aşan bi hata da olabilir. benim tahmınım bu çünkü o hatayı jumper dogru takılmadııgında veriyo bana da oluyodu. ha bılıoym oyle dııl dıyosan ok .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar