Reflective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Dear Knight Online e-Gamers, Happy New Year 2005 to all our Knight Online gamers out there. We wish everyone here the best of the 2005. As such we receive news that we are going to get the latest client "Return of the King" from Korea version or "Knight Empire" China version translated to English version. It will be launched after the client went through a short closed beta period for debugging. We would like to express our gratitude to all the Knight Online gamers for thier continous support and loyalty. Thank you and have a Happy New Year! Regards, Knight Online Team bu herifler empireye geçiyor biz hala ko takılıyoruz nezaman geçer bizim us server bilen varmı?[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eş zamanlı gecilir bence[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çabuk girsin çok merak etmeye başladım nasıl silahlar ve itemler var oyunda acaba?[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 myko sitesinde war fotoğraflar knightonline.e-games.com.my [Bu mesaj BuRiAL tarafından 18 Ocak 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 şimdi kohack var o zamanda kehack çıkar :-P[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :-p[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Empire da değişikler neler acaba bilen var mı? Birde geçtiğimizde clientinden accına herşey değişecek mi?
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 SAnmam bisde fazla deişiklik olcanı hatta usko deişmeyebilir ama sitede var ss ler görüntü çok farklı guardlar troll king kadar bardishin şekli farklı chitinlerin omuzları ve dizlerinde dikenler var en güseli grafik kalitesi süper :D http://forum.paticik.com/view.php?id=107345 [Bu mesaj BuRiAL tarafından 18 Ocak 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet screen shotlara bakıorumda pek değişen bişey yok ama güzel bence
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ko dan daha güzel olcağı kesinde benim en heyecanla beklediğim şey şu: * adamın biri knight online açar * * server seçer * * char ekranında alt+tab yapar * * ko hack açar * * oyuna girer * * Your Account Has Been Blocked yazısını görür * ...[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Olm çok i.nesin hea :-p[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehueh 1000 lerce o.ç bu yazıyı görsün dhaa bişe istemem (auto loot için kullananları demiom ;) )[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Kohack in usa server inda calısan surumunde autoloot ve sell den baska bisey yapamıyorsun zaten.En azından bendeki kohack oyle.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 öyle sana dur sen rogueların hide ve stealthlarını görüyosun (yok deme var biliyorum) canın 1 kalsa bire /town yapabiliyosun f12 tuşu ile ki zaten rampage üyesini 10vs1 kesiyoduk cz de adam canı çok azken bastı gitti[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben canım yarının altındayken denedim olmadı hemde czde[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla bilemiyorum ben abyssde denemiştim :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Beyler çok bahsedildiği için KOhack aradım nette, buldum da... Yalnız "hack" adı altında çıkarılan programların çoğunda trojan var, belki scan etmeden açmışsınızdır diye söylüyorum. Amman diim sakın elleşmeyin.. Hit sayısı bayağı fazla olan siteler bunlar...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bizdekiler normal zatende bitek abyss için kullanıyorum ben neyse hack konusunu kapatalım[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaslar KE USKO forumlarına geliyor. http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=23303 da post da FM lerden biri soylemis.harpy noktaları uzerine bir tartısma esnasında FM itiraf ediyor. yakında KE olacagız ya buyuk bir update koycaklar ya da USKO sitesinden download edecegiz
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Gelsin abi gelsin, herkesler JapKO ya geçiş yapıyo, ben burda bu kadar lvl kasmışım. Geçermiyim JapKo ya :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ahah.. kasımpatı manyakı seni. levelin kaçki la n00b :-P harunga yatırdı olm seni daha ne konuşuon. karizman "0" oldu :D :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 :) Alan yetkilisi olmuş ya hayırlı ossun.... Harungayı haunga diye görürde zıplarsa yatırır tabe :D ayrıca 5x olduk :D hehehehe[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 konusu açılmışken bu eu serverı açık mı yoksa açılıcak mı? millet bayaa bi bahsediyor avrupa serverından.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yine USKO forumlarında cıtlatmıshlardı moderatorler.uzerinden bir kac hafta gecti okuyalı sanırm.linki bulmaya kassam yapamam ama hatta EU server i acılacak dendiginde bazıları da turkler oraya gecer kurtuluruz demislerdi.hatta bizden de biri bizden kurtulursunuz da serverınız bombosh kalır bir tad alamazsınız demisti oyle atısmalar iceren bir topic icinde EU serwerından da soz edilmisti.ne zaman acılacagi hakkında bilgi werilmiyor. ayrıca bu KE den bir expansion olarak bahsediliyor.JPKO da olan KE nasıl yani USKO dan farkı sadece harita mı? anlatabilir misiniz arkadaslar? bir de ust postlarda werdigim linkte KE geldiginde artk rahatlarsınız bosh yer bulma konusunda demisler.Acaba ekstra mekanlar mı acılacak ust leveller icin yoksa MAP ler devasa hale mi gelcek? fikri olan?
Öne çıkan mesajlar