evkav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Lutfen sizden bir ricam olucak bir kac character acanlar bir tanede corbantisde de acabilir misiniz sadece hunlar guildinin buyumesi icin. Lutfen......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tabiki nedemek acariz dursun orda aksam girerim bi 5-10 dakka hangi planet ?[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 acariz da once acountu tekrar actirmam lazim haftaya bende hallederim onu sorun olmaz acikcasi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dantooine gezegeninde hunlar guildi.Şehrin adıda Yakınşehir :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ok bu aksam geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şu anda yeni bir char. açıp geliyorum...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sagolun beyler desteğiniz için.Ha bu arada beğenirseniz kalmanızı isteriz walla :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Fatih'Sultan Mehmet charin adi. sehrinize geldim evimi yerleştirdim. inşallah akşama guildede üye olurum. novice medic-brawler im. organik ve inorganik madde yardimlarinizida bekliyorum(ayrica bir tumbler a hayır demem...)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 girdigimde yardim etmeye calisirimda evkav nerden cikdi ama isi yakindan 1milyon uyeye sahip olcaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şu an briadaki char.ımla uğraşıyorum, corbantisteki char ıma pek bakamam ama maksat sadece üye sayısını artırmaksa tabi ki şehre üye yaparım char.ımı. oyundaki adlarınızı buraya yazın da oyun içi mail atiyim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evkav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bimiyorum bu serverda turk var ama bana az gibi geldi ve guildide buyultmeyi dusundum acikcasi sagolun. said: xieon, 23 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: girdigimde yardim etmeye calisirimda evkav nerden cikdi ama isi yakindan 1milyon uyeye sahip olcaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evkav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 guildle jeffy ve queron ilgileniyor. said: -MrBomb-, 23 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki: şu an briadaki char.ımla uğraşıyorum, corbantisteki char ıma pek bakamam ama maksat sadece üye sayısını artırmaksa tabi ki şehre üye yaparım char.ımı. oyundaki adlarınızı buraya yazın da oyun içi mail atiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar