Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lutfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lutfen sizden bir ricam olucak bir kac character acanlar bir tanede corbantisde de acabilir misiniz sadece hunlar guildinin buyumesi icin. Lutfen.........
Mesaj tarihi:
tabiki nedemek acariz dursun orda aksam girerim bi 5-10 dakka hangi planet ?[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse
SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse
"Artisan - Shipw - Merchant"
EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye
Mesaj tarihi:
acariz da once acountu tekrar actirmam lazim haftaya bende hallederim onu sorun olmaz acikcasi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
şu anda yeni bir char. açıp geliyorum...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
Fatih'Sultan Mehmet charin adi. sehrinize geldim evimi yerleştirdim. inşallah akşama guildede üye olurum. novice medic-brawler im. organik ve inorganik madde yardimlarinizida bekliyorum(ayrica bir tumbler a hayır demem...)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
şu an briadaki char.ımla uğraşıyorum, corbantisteki char ıma pek bakamam ama maksat sadece üye sayısını artırmaksa tabi ki şehre üye yaparım char.ımı. oyundaki adlarınızı buraya yazın da oyun içi mail atiyim[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Mesaj tarihi:
bimiyorum bu serverda turk var ama bana az gibi geldi ve guildide buyultmeyi dusundum acikcasi sagolun.

said:
xieon, 23 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
girdigimde yardim etmeye calisirimda evkav nerden cikdi ama isi yakindan 1milyon uyeye sahip olcaz hehe
Mesaj tarihi:
guildle jeffy ve queron ilgileniyor.

said:
-MrBomb-, 23 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
şu an briadaki char.ımla uğraşıyorum, corbantisteki char ıma pek bakamam ama maksat sadece üye sayısını artırmaksa tabi ki şehre üye yaparım char.ımı. oyundaki adlarınızı buraya yazın da oyun içi mail atiyim
  • Yeni Oluştur...