pot Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Evt genelde bizim clanları hic cz de görmüyorum belli baslı mesela kiliklayı gibi isimler dısında czde türk sayısı az genelde abbys de noopları kesmeyi tercih ediyorlar sanırım oyunda cokluğumuza rağmen cz yi tercih etmiyorlar bakın cz de grup önemli level o kadar da önemli deil . Bir kac taktik 1 - Mutlaka konusma programı kullanın (ventrilog gibi) 2 - Rakibinizi trade spwnmıyla aparkat edebilirsiniz tam dalarken siz veya arkınız trade bombardımana tutar o daha ne olduğunu anlayıncaya kadar zaten kesilmiştir . Bunlara ekleme yapın ben gerek görürsem kullandığım bazı basit taktikleri de yazıcam orc level 61 herşey +7 np 30k Günlük 200k maaş alıyor clanı bile var
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 trade o kapalı ıse mantara geldın :P
pot Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben zaten uygulamıyorum bunları yalnızca bilgi olarak yazdım uyguladıgım basit seyleride ekliyecem ama inan cogu kisi acık bırakarak giriyor
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mesela ben her czye gittiğimde trade açıktı ama kapatmaya gerek yoktu ben çünkü arka adamıydım mage arkadan büyüyü döşer warior yada herhangi bir melee mageye ulaşmasını engeller adamlarnmage eğer iyi bir mage ise kolay olur yeterki öndeki adamlar oyalasın not:Magenin iyiliği kendi yeteneğinden değil itemlerinden ve skillinden gelir[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pot o program için link verirmisin?[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende bende konuşma programını merak ettim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
vktk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 al sana voice chat programı[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 25 Şubat 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 saol işe yarıcak herhalde akşam denicem bi[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya daha once de bu konu ile ilgili topic actım ama bilen biri cıkıp yazmadı.ventrillo ya da teamspeak program kullanımları hakkında bilgili bir arkadas nasıl kullanıldıgını anlatabilir mi. sanırm server programı da war ayrıca.Mutlaka birinin bilgisayarına kurulmalı mı o server uzernden mi baglanılmalı. mesela bizm klan genel olarak ew kullanıcılarından olusmakta serverın kurulumu baglantı hızını nasıl etkiliyor ya da kurulması gerekli mi? genisce anlatan biri olursa bu konuyu cok bahtiyar olacagım[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 /town yaz ctrl-x kes yap. sonra yoluan devam et. Eğer zor bi durumda kalrısan direk Enter ctrl-v köydesin.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu ventrillo ve teamspeak hakkında bir konu wardı uplamaktansa ahzır burda warken burdan dewam etmek istedim bilen birileri yardımcı olsun lutfen.bir tutorial seklinde burada bir anlatım yaparsa cok sewinecegim
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ventrilo Nasil Kullanilir?[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN
Öne çıkan mesajlar