Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ve ıngılızce

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

beyler yaklasık 5 aydır paticik forumlarını okuyorum,benım ingilizce yetersiz olmasına ragmen böyle güzel bir şaheseri oynamak istiyorum(wow)
Günlerdir araştırmama rağmen birtürlü türkçe dogru durust skıllleri-meslekleri anlatan bir site yada yazı bulamadım.Buldugum siteler yanlızca şöyle şöyle skıller var söyle meslekler falan tarzıydı.
Lütfen biri Faq yazarmı?
mesela ben mage olmak istiyorum;mage için en uygun meslek nedir,hangi statları ve skılleri vermelıdır.ne gibi ekipmanlar kullanmalıdır,nerelerde hızlı lvl alır gibi seyler yazabılırmı.
veya biri bıldıgı güzel türkçe adres varsa söleyebılırmı.
mailden atabılecekler için [email protected]
şimdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar süper dengelemiş class ve ırk olayını onun için ole bişi diemeyiz yani...benim sana önerim her chardan birer tane aç hangisini beenirsen veya yatkın olduun bi ırk class varsa direk aç onu..zaten genelde quest uzerine kurlu lvl atlama olayı yani cok daa hızlı lvl atlıosnuz ilk baslar en azından gerisini bilmiorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Miyaw33 benim sana tavsiyem aç mage karakterini oyunda lvl10'a kadar oyna ondan sonra kendin karar ver nsl bi oyun stili ile oynamak isteyeceğine boylece o talentlara ağırlık ver.Talent Build olayına gelince başkalarınada bir bak ne yapmış ne etmiş diye ama son kararı kendin ver , herkesin oyun stili farklı olur.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...