Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eleman biraz yüksekten uçmuş bütün gov.trleri hacklemek ? ehe komik olmuş bu www.mit.gov.tr ve www.tsk.gov.tr gibi sitele el sürerse allah yardımcısı olsun derim :)[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 UU yu yer deği mi :P[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 miti adamı hack hack hackler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Eline saglik adamin helal olsun walla :D hacklesin devam etsin dagitsin bicsin diksin ne bilim iste yapsin bisiler yeterki telekom bundan bi mana cikarabilsin onemli olan bu adamlar malak olduktan sonra istedigin kadar hackle ne fayda tinnn :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gov.tr ler eet süper olur ha :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Şuan telekom'un sitesi kapalı ;) herhalde gene birşeyler oldu yada olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 gov.tr lerin bile kendini korumaktan aciz olduğu bir ülkedeyiz?! vede insanlar birbirlerine bu kadar kin duyuyorlar. siteleri hackleyerek sadece ordaki sitelerden sorumlu kişilerin zamanını almış olursunuz.(sitelerden sorumlu birkaç kişi tutamayacak kadar cimride olabilirler tabi). bu arada yanlış anlamayın bende o adamlardan nefret etmeye başladım ama siteleri onarmakla görevli olanlara değil(varsa böyle kişiler), yedek hat almayı düşünmekten aciz veya düşünmesine rağmen cimrilik yapan kişilere[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Allahından bulsun :D (yok boşverin bulmasın...)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Mirluin, 15 June 2003 09:35 tarihinde demiş ki: gov.tr lerin bile kendini korumaktan aciz olduğu bir ülkedeyiz?! vede insanlar birbirlerine bu kadar kin duyuyorlar. siteleri hackleyerek sadece ordaki sitelerden sorumlu kişilerin zamanını almış olursunuz.(sitelerden sorumlu birkaç kişi tutamayacak kadar cimride olabilirler tabi). bu arada yanlış anlamayın bende o adamlardan nefret etmeye başladım ama siteleri onarmakla görevli olanlara değil(varsa böyle kişiler), yedek hat almayı düşünmekten aciz veya düşünmesine rağmen cimrilik yapan kişilere[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... baştakiler işte paraları halktan toplayıp toplayıp ne yapıyolar bi bilsem maşallah adamalr resmen sömürüyo karşılıgıdna gram yatırım yok sonrada imkanlar sınırlı falan ya bi nah smiley i olsa fena olmaz hane :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Telokom sitesinin ilk hacklenmeleri degil bildigim kadari ile. Eskiden alldas.org vardı dakikası dakikasına izleyebiliyordunuz neresi kim tarafından kaç sefer hacklenmiş diye. Acaip keyifliydi. Hem hacklendigi andaki web sitelerini de saklıyorlardı arşivlerde. Oradan hatırlıyorum telekomun bilimum sitelerinin hacklendigini. Ama tabi alldas org'un da canına okudular sonradan. Emsal bir web sitesi de olmadı bir daha takip edecegimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 İnternetin yavaşlıgından piskopata dönen bir kullanici yapmis olabilir :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar