Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Lafım sana değil, topice rush yapacak bazıları diye korkuyorum.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yavaş... arama yaptım "fıkra" die bi kaçına bakındım görmedim... Bende koydum. Ne die sinir yaptın böle al bilmeyenler varmış okudundu bitti..[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şimdi baktım yirmi değil 120 topic açılmış :hrr: herkes fıkra topiği açıyo ne yenisini açarsın zaten bu fıkra trafiği iyice azdı ehr yeni fıkra için yeni topic 100 tane açarım ben buraya bu konuda Doom'u takdir ediyodum asla topic açmadı 100 tane fıkra attıysa hep başkalarının fıkra topiğineydi yeter ama ya halla halla :hrr: bi topic açılır diğerleri de oraya yazar fıkrasını [Bu mesaj Heracless tarafından 23 Şubat 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sakin sakin... Sinir yapma akşam akşam.. Açıldı bitti bi daha açılmaz daha düzgün bi şekilde sölersin ozmn annaşılır...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya ben sakindim arama yaptım topic çıkadı dedin 400 topic nereye gittiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Abi sen yazılanları okuyamamışsın heralde... Ben "fıkra " ile ilgili topic yok demedim bu fırayla ilgili bişi bulamadım eer önceden yazıldıysa kusura bakmayın dedim bide üstüne... Sen boşuna celallendin... Bide köpürdün maşallah nası bi sinirse bu[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iyide cok eski topiclerin devam edilmesine gerek yok. yenisi acilabilir o eskidiyse.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Heracless fıkrayı oku kafan daılsın bi sakinleş[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu fıkra topicleri harbi yeter direk veriyorum adresi herkes ordan alıyo zaten http://www.fıkra.gen.tr Heracless fazla heyecan yapma lütfen :) artık yavaş yavaş kıl kapmaya başlıyorum bu her topic açıldıgında git arama yap daha önce açılmıştı hede hödö... yea my ass[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Komikti yaw[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu ne siddet bu celal site ilk acildiginda acilan topigemi devam etsin millet ???????????????????[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 P_O_T_D_C ye saldırmayın, aklınızı alırım. Hem suçlu hem güçlü gibi davranmayın, zeytinyağı gibi üste çıkmayın. Hem demiş orda bulamadım diye, hem de kusura bakmayın demiş daha ne yapsın.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adamın biri arabasıyla şehirler arası yolda seyahat ederken trafik polisi durdurur iyi Günler beyefendi, ehliyet ruhsat lütfen", der.adam: "Buyrun" der ve uzatır. Trafik polisi bakar: "Yangın söndürücünüz var mı?" Adam "Var" der, gösterir Polis: "İlkyardım çantası?" Adam: "Var" der, yine gösterir. Polis: "Zincir" diye sorar, adam gösterir. Takoz?" Var." Çekme halatı." var Polis dayanamaz: " "Mezdekenin kaseti var mı lan?" der. Adam güler: "O da var" der, kaseti gösterir. Polis: "Tak o zaman teybe" der. Adam takar, polis oynamaya başlar. Adam gülerek: "Memur bey, napıyosunuz" der Polis adama döner: Eşşek değilsin ya, bi 20 milyon takarsın artık![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hitler toplama kampina gitmis, yahudilerden birini cagirmis : - "2+2 kac eder" diye sormuş ... adam da "7" demiş. Hitler donmus arkasindaki yuzbasiya: - "Ulan bu ne bicim toplama kampi? " pffffffff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar