GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu ps2'ler arasındaki fark nedir? ingiltereye gidiorum bi kaç arkadaşım ps2 falan istedi fiyatlarına bakiodum ps'nin kendi sitesine girdim ve şöyle fiyatlarla karşılaştım : http://shop.uk.playstation.com/sony/category.asp?category%5Fname=PlayStation+2+Hardware&catalog%5Fname=SCEE neden böle bi fiyat farkı var bi de aradaki farklar nedir?[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sanırım az sayıda üretilmiş bunlar emin değilim ama collector's edition gibi bişey olabilir (ki bence siyah daha karizmatik)[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 renginden başka hiçbi farkı yok Az üretildi die daha pahalıya satılıo ama nedense uzun zamandır piyasada ve bitürlü bitemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 başlığa "boku çıkmış ps2ler"i eklemeyi unutmuşun sanırım[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aralarındaki fark, artık normal ps2 lere harddisk takılabiliniyor. Slimlere takılmıyor..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 slimde eternek adaptor war bide ustunde arti acaip sesiz calisior sahsen slim ps2 war bende oradan biliom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bencede kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar