Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Öncelikle bu konuyu açmadan ewel pepsi mi coca mı gibi karşılaştırmalar yapılmış; bu konun içeriği farklıdır. Yıllardan beri halkın büyük bir çoğunluğunda şu inanç vardır''Kolanın formulu bir sırdır ve Coca-Cola bu tadı saklamaktadır.'' Bu kesinlikle bir efsane hatta kestaneden ileri gidemiyecek bir saçmalıktan ibarettir.Coca-Cola kullandığı asit miktarından şeker miktarına kadar patentini almış ve bundan dolayıda hiç bir kola markası aynı tadı tutturamaktaymış.Bunu bir kimya prof. u bize anlatmış ve dumur olmuştum 6 sene falam oluyor.Bakalım daha ne yalanlar ortaya çıkacak peh...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :)işin özü cola patentini almış tadın bizerde sırdıye yutturmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 helal yani. akılna geldi yazdın sen de.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben evimde Coca cola yapabiliyorum[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 her patentin bir suresi wardır bu surede benim bildiim kdrı ile 20yıldır. bu sure geçtikten sonra herkesin pantenti kullanma hakkı wardır[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bılmıoyum artık onuda ayarlamışlardır heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kolanin kutusunda ozel kola formulu gibi bisiy yazar bunun ne oldugu aciklanmismi gizli kola formulu dedikleri bu olmali diye dusunuyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: crimS0n, 05 Ocak 2005 00:38 tarihinde demiş ki: her patentin bir suresi wardır bu surede benim bildiim kdrı ile 20yıldır. bu sure geçtikten sonra herkesin pantenti kullanma hakkı wardır "telif hakkı 21 yıl önce patenti alınmış şeylere ödenmiyor" diye bir sonuç çıkardım ben bundan ki bana çok saçma geldi. adam 100 yıl önce ölmüşse artık bu anonim mi oluyoru?[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Silthanas, 05 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki: ee patentli $eyi uretebilir misin ki =D en az 7 fark olmasi lazim uretebilmen icin.. icindeki 7 şeyi %0,0000000001 oranında artırı azaltırsın olur biter. Olay o değil, coca cola gibi zaten ebesinin kotune kadar yayılmış prim isim yapmış bir icicekle yenı bir tat sunmadanm yarışamassın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: crimS0n, 05 Ocak 2005 00:38 tarihinde demiş ki: her patentin bir suresi wardır bu surede benim bildiim kdrı ile 20yıldır. bu sure geçtikten sonra herkesin pantenti kullanma hakkı wardır O ilaç gibi hayati ihtiyaç duyulan olaylarda, ki süre 20 falan değil daha kısa.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bence özle formül dediğini açıklamamıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 05 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki: ben evimde Coca cola yapabiliyorum nasıl yapıon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 coca cola ylka pepsi arasındakı tat farkı farklıdır farkındaysanız oakdar çeşit kola içtim hiç biri coa cola gibi deil...Adamlar yaptırtmıoalr işte.Bi kutu cola alır ıdısına kadar ayırır içindeki kolayı kimyagerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Lord_Taurus, 05 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D . sen hiç la cola yı denedinmi eminimki tadı kristal kola dan 100000000 bin kat daha kötüdür boöghk tadını hatırladıkça midem bulanıyo[signature][hline]Open your eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gola işte :)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 icindekiler baska nasil yapıldıgı baska . kek in icinde ne var asagi yukari biliyorum ama ver unu yumurtayi vs yapamam . onu demek istiyorlar sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: fordcus, 05 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: helal yani. akılna geldi yazdın sen de. e sen niye mesaj attın şimdi? Bence cocacola iyi yapmış[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 türkiyedekilere ekstra şeyler katılır. bunu bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben evde coca-cola tadı tutturdum içtim sonrada işedim ceza alırmıyım örenirlerse?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ewet alırsın ama işediği n içinm hafifler cezan sana nasıl içtin diye tokat atarlar(regal reklamındakı gıbı demek oyle diip:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Lord_Taurus, 05 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D . +1[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: WERAN, 06 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki: türkiyedekilere ekstra şeyler katılır. bunu bilen bilir. bir ara fethullah gülen cemaati tarafından "gola'da algol katılmış" şeklinde yazılar manşetlere atılmıştı ondan mı bahsediyorsun?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Asıl zemzem kolaynın formulu bir sır :)[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Patenli oldugu icin pepsi ve digerleri ancak avcunu yalar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar