Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepsi ve Coca Cola arasındakı genelde inanılan yanlış düşünce!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bu konuyu açmadan ewel pepsi mi coca mı gibi karşılaştırmalar yapılmış; bu konun içeriği farklıdır.

Yıllardan beri halkın büyük bir çoğunluğunda şu inanç vardır''Kolanın formulu bir sırdır ve Coca-Cola bu tadı saklamaktadır.''
Bu kesinlikle bir efsane hatta kestaneden ileri gidemiyecek bir saçmalıktan ibarettir.Coca-Cola kullandığı asit miktarından şeker miktarına kadar patentini almış ve bundan dolayıda hiç bir kola markası aynı tadı tutturamaktaymış.Bunu bir kimya prof. u bize anlatmış ve dumur olmuştum 6 sene falam oluyor.Bakalım daha ne yalanlar ortaya çıkacak peh...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crimS0n, 05 Ocak 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
her patentin bir suresi wardır bu surede benim bildiim kdrı ile 20yıldır. bu sure geçtikten sonra herkesin pantenti kullanma hakkı wardır
"telif hakkı 21 yıl önce patenti alınmış şeylere ödenmiyor" diye bir sonuç çıkardım ben bundan ki bana çok saçma geldi. adam 100 yıl önce ölmüşse artık bu anonim mi oluyoru?[signature][hline]May the horse pee with you.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 05 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
ee patentli $eyi uretebilir misin ki =D

en az 7 fark olmasi lazim uretebilmen icin..

icindeki 7 şeyi %0,0000000001 oranında artırı azaltırsın olur biter.

Olay o değil, coca cola gibi zaten ebesinin kotune kadar yayılmış prim isim yapmış bir icicekle yenı bir tat sunmadanm yarışamassın.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crimS0n, 05 Ocak 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
her patentin bir suresi wardır bu surede benim bildiim kdrı ile 20yıldır. bu sure geçtikten sonra herkesin pantenti kullanma hakkı wardır

O ilaç gibi hayati ihtiyaç duyulan olaylarda, ki süre 20 falan değil daha kısa.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Taurus, 05 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
koka kola,pepsi kola türka felan hepiciği yalan, alacan bi kristal kola icemicen durcak öle,kola alışkanlığından kurtulmak icin özel üretmiş amcalar,amerikalıların haberi olsa bi füzede kristal kolanın yapıldıgı fabrikayı bombalarlar insanları koladan tiksindiriyolar diye :D .

sen hiç la cola yı denedinmi eminimki tadı kristal kola dan 100000000 bin kat daha kötüdür boöghk tadını hatırladıkça midem bulanıyo[signature][hline]Open your eyes...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Taurus, 05 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki:

+1[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WERAN, 06 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
türkiyedekilere ekstra şeyler katılır. bunu bilen bilir.

bir ara fethullah gülen cemaati tarafından "gola'da algol katılmış" şeklinde yazılar manşetlere atılmıştı ondan mı bahsediyorsun?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...