lisantus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet 17'' almayi düşünüyorum sony hariç tafsiyeleriz varmı acep benq nasil hemde ucuz dandikmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 samsung 172x iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Eğer oyun oynuyorsan LCD'yi tavsiye etmem. Normal ekranlar görünütü olarak daha iyi performans gösteriyorlar. LCD'nin avantajı az yer kaplaması ve görünüşü[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Valla ne alirsin bilemicem ama alirken ms 'ine dikkat et. (milisaniye oluyor herhalde, tam bende bilmiyorum) Bunlarin 25ms 22ms 16ms 12ms 8ms leri var. Hepsini yan yan gordum ozellikle hizli oyunlarda ms i dusuk olanlar cok daha guzel goruntu veriyor. Bence 16ms bir LCD nin goruntusu cok guzel. 25 22 ler biraz takiliyormus gibi gosteriyor hizli oyunlarda.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 benq elinde patlar. hyundai ve lg tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar