Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic alıcam - yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar mrb,
Böyle konu açmak yasakmı bilmiyorumda :) yardımcı olursanız sevinirim.
Peder Antalyada Honda bayiinden bu arabayı bulmuş,exp raporlu.
2002 Civic ES
1.6 vtec
62.000km
4hava yastıgı
ABS+EBD+EPS
Otomatik klima
Yol göstergesi (böyle yazmıslar heralde yol bilgisayarı o_O)
Optitron gösterge
Sis fr,fr yık vs..
4 alüminyum al çel jant
22.500ytl
Şimdi merak ettigim fiyatı nasıl öncelikle,
Km si fiyata göre düşükmü iyimi,
Bunun full aksesuar oldugu söylenmis,yani ES ler en üst aksesuar sınıfımı?
Üzerinde Kenwood teyp var denmis,Ben Hondalar hep Sony li diye biliyordum Kenwood orjinalmidir?
Ben arabayı göremedim,uzun süredirde ilgilenmiyorum.Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :)

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Şubat 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sıfır 1.6ES 33.000 yTL şu an.
Km si banada fazla geldi 3 yasında araba için,
Bayinin satması,kazasının olmaması falan avantaj gibi gözükmüştü.
Bu fiyatlara alınabilirmi yani 2002 ES ?
Mesaj tarihi:
daha dusuk km li bulabilirsin o paraya.ayrica servislere guvenme sag camurlugu boyali arabayi 0 diye sattiklarina bizzat kendim sahit oldum.kmsi cok fazla 20bin km sonra sorunlari acmaya baslicak yorulmus bi araba.yerinde olsam iyice arastiririm.servis diye pek guvenme.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
Şimdi en başta bu 2002 modelin kasası azda olsa farklı. Makyajlanmamış modeldendir.
KM Si banada yüksek geldi.
Diğer konularda pek bilgim yok fakat sıfır fiyatlarına internetten bakıp aa pahalıymış demeden önce gidin bayiye pazarlık yapın.
Örneğin Renault Cliolar 27 milyar fiyat biçerken sitede bayiye gittiğinde şimdi kampanya var fiyat 22 diyerek başlıyorlardı.
22 den aşağısı pazarlık gücüne kalıyordu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Valla az evel milliyet gaztesinin web sayfasında vardı,ikinci el yerine vatandaş sıfırı tercih ediyor diye.e ama haklılar tabi.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Mesaj tarihi:
Saolun arkadaslar,km yi tekrar düşününce yüksek geldi vazgeçtim :hmm: sonra 27000de buldum ben bakarken satıldı :)
Teşekkür tekrar.
  • Yeni Oluştur...