Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anvil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu anvil denen aygıtın ta bi tarafların koyayım bugün 2 tane mirage dagger aldım 2sinide +4 e kadar nus la getirdim.+5 e geçirirken bus kullandık gene patladı ben böyle oyunun .yok bundan sonra upgrade felan .gitti paracıklarım:(:(:([signature][hline]Diez1/2
Nick=hoodstar__
Irk=El Morad Warrior
Clan=THE_WAR_CRAZIES
Lvl=48
Mesaj tarihi:
bu oyun tamamen kumar kumarda zevk veriyor insana kimse yalan sölemesin herkez 1 koyup 5 almak ister
işte bu yüzde adamlar hırslandırmak için insanları
goblinleri kumar upgradesi kumar Abyss başlı başına bir kumar ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü şeyide vardır[signature][hline]Marijuana
I Love LinkinTalicA
Mesaj tarihi:
kac kere dedim bir daha asla diye. ama bi taraftanda durtuyor $eytan. ne dersen ne bir sure sonra bi$ey olmaz diyerek yapacaksin :D[signature][hline]Nick: Druenler
Level: 4X
Clan: Champions
Server: Diez
Mesaj tarihi:
biri gider biri gelir. sıkmayın canınızı. haydi şimdi bütün herkez goooleeeemeee. :D[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous)

All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
Mesaj tarihi:
hay allah belasını versin böyle anvilin şerefsiz anvil ulan 20 tane abyss topladm 1.5m de para yaptım bozdurdum abyssleri chitin çıktı upg. basiim dedim parayla +4 ten +5 e yandı var mı böyle bişey gitti ne para kaldı ne bişey. ulan bari yanıyosan +1 de yanda bana nus masrafı yaptırma be bu 7. chitin be insaf hala fplerle halfplatelerle dolaşıyoruz yeter ama ya...[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
  • Yeni Oluştur...