Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galactic sivil war

madjai

Öne çıkan mesajlar

uımarim patlamaz bi arada imperial crack down mi ne vardi corellia da st ler at st ler rebelleri implerinde destegi ile kesince kizilca kiyamet kopmustu ve 2 gunde hersey eski halini bulmustu kismet iste bakalim insallah gusel olur . bide cu gelsin tam olsun,

herkese hayirli olsun[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 22 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
said:
-MrBomb-, 20 Şubat 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
Genwa, 20 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
bi de gerçekten can yakan bi özellik artık st ler rebellere ve rebel npc lerde imp playerlara agrolu gördüğü an dalıolar.. st resmen gidio cantinadaki danceri kesio
tamam işte güzellik burda zaten. böylece tüm oyuncular oyunu daha dikkatli oynamaya çalışıcaklar.

örneğin yeni update den sonra dantooine gezegeninde imperial üstünlüğü varsa ve rebel olan bi entertainer mining outpost cantinada afk olarak skill kasamicak. her an stormtrooper lar gelip saldırabilir düşüncesiyle tetikte olucak. ve gerçekten bi baskın olduğunu düşün, bi anda ortalık karışıcak, cantinadaki tüm rebellar shuttle a koşup başka gezegene kaçıcaklar. tam galactic civil war atmosferi işte daha ne istiyosun. oyun çok heyecanlı bi hal alıcak

dancer tetikte olsa ne yazar hocam

üzerinde armor yok
action quickness buff la nereye kaçabilir dancer ?
musician dancer ın defense skilli yokki bi kere =)

1 st kantine girip dancerları kılıçtan geçirirse çok güleceğiz demektir =P

en azindan bh tan fazla defansi wardir birde oyle dusun eheheh kacmak istedikten sonra her turlu kacar biz bu duruma bisey diordukta neyse ... kopek kovaladiginda kopekten hizli kosan adam gormediniz mi hic :P ehehe stler gelsin keseriz geri yollariz sorun olmaz impleri bekleriz olmadi ben image design yaparım stlere tiplerini kaydiririm taninmicak hale sokarim :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

arkansis eğer genwa nın dediği gibi stormtrooper lar bi seferde 400 damage koyuyolarsa armorsuz şekilde kaçmak imkansız olur tabi, ben bu kadar olucağını hiç tahmin etmemiştim. ama sanmıyorum onu ayarlarlar diye düşünüyorum. en azından damage ı 200e indirip attack speed i de azaltıp cantina dan çıkıp uzaklaşma imkanı tanırlar yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ewt rebellerden karsilik gordum bugun ama olduler :) cantinaya imp captain girdi soleyim hemen 375k hami war kendisinin armorsuzdur %90 base armoru wardir bazi dmg lere %45 bide bu captain 700 bleed sokuo cantinaya girdi reb slap cakti cekti rifle i daldi tabiki reb oldu ama rebleri korumak icin eger reb base warsa etrafta reb npc ler yardima gelio tabi reb npc de ayni sekil 375k ham felan :D ortalik karisti sonra 1 jedi geldi kesti reb npc yi bitti olay ama dancer felan kalmadi ve dancer da tkm di .. :D
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şimdi sadece st ler basmıyo cantinayı falan rebel npc lerde gelio hiç düşünmeden kesiyo imp dancer ları aynı şekilde.. artık şehir şehir bölünmüşler zaten naboo nun yarısı komple implerin olmuş, bazı yerlerde tamamen rebellerin.. bi de coronet galiba rebeller altında olacak rebel bannerlar falan var etrafta

[Bu mesaj Genwa tarafından 24 Şubat 2005 07:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla iyi dedinde imperial lar dalio heryere bazen gemi ile bile destek gelio dusun :D imperial lar gelioda reb ler gelmiomu diceksiniz walla gelmio hatta kaciolar :( savas nasi olur bilmem ama suana kadar bi reb npc gordum 1 imp ordusunu devirdi bez renkli elbiseli bisidi 400k kusur de hami wardi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 23 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
arkansis eğer genwa nın dediği gibi stormtrooper lar bi seferde 400 damage koyuyolarsa armorsuz şekilde kaçmak imkansız olur tabi, ben bu kadar olucağını hiç tahmin etmemiştim. ama sanmıyorum onu ayarlarlar diye düşünüyorum. en azından damage ı 200e indirip attack speed i de azaltıp cantina dan çıkıp uzaklaşma imkanı tanırlar yani

zaten dancer
action statını yükseltmiş olacak
böylece health 400 civarında felan olacak

adam kantinden çıkana kadar 2 st 200 vursa yerde db ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bölge ele geçirmek falan yokmu san andreastaki gibi biz daha güçlü olsakta hep onlarınmı kalacak o bölgeler?[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

millet her sey guzelde her yerde civ civ sesler basladi npc ler herkese daliyorlar.

ayrica ham mam bilmem ben full buf la tkm yim jedi padawana kadar herkesi indiriyorum imp falan farketmio saldirmiorum ama saldirirlarsa guzel oluo ortada declare gezen bir suru imp olmaya basladi. ayrica doc olduum icin poison ve dis rezisr te aldimi supermen gibi dolasiyorsun .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...