Zoto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Selam arkadaşlar, hızlı level atlayamadığım için bir klana girmiştim fakat o polonyalı ingilizce bilmeyen arkadaşlarla anlaşamamaktan çok bunaldım . Siz türk kardeşlerimin olduğu bir klana girmek istiyorum şu anda hızlı level kasamıyorum kasacak kişi olmadığı için. Beni kabul edebilecek arkadaşlarım varsa lütfen bildirin El morad 4* level fire-ice mage ares te oynuyorum isterseniz re distrubute yapa bilirim daha blast scroll çıkaramadım (önceki topicten beri... :D) size yük olmıycamı temin edebilirm Teşekkürler...[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ares2 deyim. Nickim PaperQueen. Hemencecik Pm at bana. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şansa bak serveri kesti biri. Resser beklio. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Zoto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paperqueen miranda ben beraber golem kesmiştik :P:P:P şu an oyunda diilim okuldayım hala çıkamadım hoca yı kekleyip kütüphaneye gittim ödev var diye odtü yü bilirsin bu gece yurtta kalacam boş varmış ama yarın alabilirsin[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende clan arıyorum 2 tane lvl 46 assassin lvl 47 buffer 2 tane lvl 46 mage biri flame/glacier biride glacier/light neredeyse başlı başına clanız 3 kişiyiz rogue ve mageler 2 kişinin varsa bize göre clan toplu halde girebiliriz. roguelar öncelikli[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 glacier/light hangi serverda memed ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Zoto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paperqueen kardeşimi aradım 15 dakka sora online olablirmiş alırmısın ozman valla her yurtta bilg olması çok iyi ya zaten görevli de arkadaşımız :P çok rahatım bi ara knight mı indirsem buraya da ... nese boşver olmaz öle[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
Zoto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 az önce kardeşim aradı klana almışsınız beni sanırım teşekkür etmek istiyorum. size yardımcı olabilicek kadar olurum... cumartesiki savaşta tüm nationalımı kaybettim. paramla 200 np aldım ;P yarın saat 4-5 te eve gelicem son dersin 3.5 da bitiyor akşama kadar online olurum sanırım ilginize çok teşekkür ediyorum iyi akşamlar ben heyecanlandım şimdi...:D Tekrar Teşekkürler...[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 söylemeyi unuttum diez serverında fatih sen aresteydin galiba?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Biz genellikle akşam 21:00 den sonra sabaha kadar online olan bir clanız. Ona göre kendini ayarlarsın. Hayırlı olsun :) Memed hala glacier/light hangi serverda onun cevabını bekliom :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Aynı anda yazmışız. Ben aresteyim :( Hazır topic açılmışken yazayım bari. Bizim clana level 45+ (mümkünse level 51+) Light ve ice mage aranıo. Ayrıca attack warriorda aranıyo. Rogue ve priestte de aranıyo demek isterdim ama bi sürü rogue-priest var ve hepside lvl 59+. Gelmek isteyenler bana bi özel mesaj atıversin. Opsiyonu bu gece saat 24:00 e kadar. Düzeltme : Clan insanlara özeldir. Böcekler giremez :-p :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 24 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
pot Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Sanırım insan clanı olduğunuzu söylemeyi unutmuşsunuz Veya ben orc aklımla bu kadarını gördüm Ah siz insacıklar iğrenc konuyorsunuz ama etiniz nedense ateşde pişince bi tuhaf lezzet alıyor [Bu mesaj pot tarafından 24 Şubat 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 humansanız benim ares teki archer karakterimede yardımcı olurmusunuz acaba lvl kasma konusunda , her ne kadar p.tesiye kadar oyuna girmicem ama olası bi söz alırsam fena olmaz.. :P
Öne çıkan mesajlar