Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet arkadaşlar bazı kartlar arıyorum... Exalted Angel Sensei's Divining top Umezawa's Jittle Armageddon Tithe Soltari Priest Ghostly Prison Dawn Elemantal Whipcorder Weathered Wayfarer Counterspell boomerang Bunları arıyorum ilgilenenler [email protected] msn'den bana ulaşabilirler...[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yokmu bunlardan olan[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 olm yazik lan sana... bi bitiremedin su beyaz desteyi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 biz burdan toplayıp yolayalım sana , bende var bi ikisi ama hepsi için güç birliği yapmamız lazım... sen kaçar tane istiyosun; trade mi istersin satın almak mı? onları belirt bir İzmir tayfası olarak yardımcı olmaya çalışırız..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ilk önce sen bana benim sana yolladığım kartların parasını yollamazsan sana kart mart yok burdan onu söliyim ikincisi aradığın kartların çoğü var ama bi daha çok zor yollarım sana kartları yolladığımdan bir ay geçti hala para geçmedi elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bu sabah gönderdim[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kartlar varda tırstım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ardethamblecrown'ın güvenini kaybetmektense kart kaybetmeyi tercih edin bence ; eğer o size güvenmezse, biz hiç güvenmeyiz :yapma:[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Gönderdim kardeş yarın elinde olur kargosu murat abinin[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yüklenmeyin çocua ben biliorum yollicakti ama kartları geri vermeyi filan düşünüodu bi ara. kötü bi niyeti yok yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar