Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn messenger'da nick yerine sadece mail adresi görünmesi sorunu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet böyle bi sorun var,seçenekleri kurcaladım baya ama bulamadım,illa msn plus yükleyecem onuda yükleyince mesajlar gitmiyo falan kısacası kullanmak istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor bu problemi daha önce yaşayan varmı?
E-mail adresi görünüyor sadece,insanlara "kimsin sen" gibi sormak durumunda kalıyorum :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Tepeden.

Kişiler>Kişileri Yönet>Kişileri Sırala>Görünen Ad

Lan buda kral gibi yönet sırala falam.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.

[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Şubat 2005 07:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Korax, 24 Şubat 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
evet böyle bi sorun var,seçenekleri kurcaladım baya ama bulamadım,illa msn plus yükleyecem onuda yükleyince mesajlar gitmiyo falan kısacası kullanmak istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor bu problemi daha önce yaşayan varmı?
E-mail adresi görünüyor sadece,insanlara "kimsin sen" gibi sormak durumunda kalıyorum :)
msn plus kullanıyorum hicte msj gitmeme gibi 1 sorun yasamıyorum, bence sorun baska birsey kur msn plus[signature][hline]herşeyin başı sağlık
Mesaj tarihi:
mail adresin hotmail dışında ise mail adresini doorulaman gerekio. anca ööle nikini deiştirebilirsin.[signature][hline]No one knows what i need
Mesaj tarihi:
hotmail kullanıyorum ve tabiiki mail adresim onaylı,msn plustan problem var bende,test ettim onayladım :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
sağol kemican :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax