PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dc++ yukledim. paticik hub'ına girdim. film indiriorum. ama merak ettim. bu filmler türkçe altyazı mı? ing. olmasını isterim.[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 altyazısını sen indirdigin filme uygun olarak ayrıca bulucaksın www.divxplanet.com www.divxforever.com buraları bi incele[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aaa bilmiordum çok teşekkürler. :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 İndirdiğimiz alt yazıların filmle uyuşmaması mümkünmü peki ? Yani yazının, ait olduğu görüntüden önce veya çıkması gibi?[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 mümkün 1. fps si düşük veya yüksektir 23.970 ise ona uygun fps de yada 25 ise ona uygun fps deki alt yazıyı cekiceksin veya alt yazının hatalı olmasıda uyuşmazlıga neden olabilir fps ye nerden bakcam diyorsan bsplayer la filmi aç sag tıkla video bilgisinden bakıcaksın[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Teşekkürler dynamick, bir sorun ortaya çıktığında anında olay yerinde bitip gereğini yaptığını biliyordum zaten..[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 düzgün alt yazı sitelerinde aynı filmin tek dil için bile en azından 2-3 tane alt yazısı oluyor hatta hangi divx versiyonuna ait olduklarını da yazıyorlar bazen işte o süper bir olay.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paticik hubının adresi nedir arada[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Peki p2p de ararken uzantıların bi önemi varmı ? Codec i kurulu olduktan sonra bütün divx ler izlenir değilmi? dvd.rip , xvid.ita, xvid, dvdscr.xvid, gibi yani...[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paticikin hubu mu var ? adresi ne?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar