SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya arkadaşlar biliyorum çok kızcaksınız belki ama illaki direk tepki göstermeyin bişwy soruyum. ya inanınkı ben 2.30 saattir paticikte torrentlerı arıorum okuyom da okuyom ama kafam okudukça karıştı. ben şimdi azureus diye bişey indirdim bununla filmi nerden indircem merak etiiğim şey bu kızmanız yerıne sadece ufak bi kelime yazın .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tamam da yani bu site nedir nerden öğrencem ben bu siteleri. mesela atıyorum finding neverland filmini indircem bunu nasıl bulcam ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bulamıcan nerdeyse bütün torrent linki veren siteler ya kapatıldı yada artık link vermior. O yüzden Ares kullanacan. O kazaa gibi bişi dosya arattırabiliosun. O an ares'i kullananlar arasında arıo dosyayı sonra seçip indir diosun. Seed'i en fazla olandan.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ares rulz kısaca... google'dan ares yaz direk çek yeni trend ares :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar