mageji Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 merhabalar. merak ettigim bir konu var. basliktaki quest`i aldigimda 4 parcaya ihtiyacim oldugunu gordum Simple Wildflowers: 0/1 Spool of Light Chartreuse Silk Thread: 0/1 Bronze Tube: 0/1 Leaded Vial: 0/1 Spool of Light Chartreuse Silk Thread`i bulamadim. Stormwind`deki bunu alabilecegim dukkana gittim ama vendor kayip. dolaisi ile orada kitlendim. bu olay 7 gun boyunca uzerimde olacakmis ve duzeltmem icin bu questi tamamlamam gerek fakat sevgili server da questin o parcasini alabilecegim vendor kayip. bu konuda yardim edebilecek biri varmi? tesekkurler simdiden bu arada Burning Legion dayim [Bu mesaj mageji tarafından 24 Şubat 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mageji tarafından 24 Şubat 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 questkeep.com goblinworkshop.com www.thottbot.com[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mageji Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tesekkurler olayi cozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paladin bulup baba cure please dediğin an bitmiştir olay kasmasaydin hiç o spastik queste .Touch of Zanzil rulz bu arada ,7 günlük curse >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar