Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the rings kralın donusu frodo nun ac gozlulugu

Solinari

Öne çıkan mesajlar

Biran çok korktum sonra geçti..

Alıntıdır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turunch, 23 Şubat 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
Kahraman Sam olsaydı, film bu kadar tutulur muydu acep?
Görsellikliği Frodo gideriyor, arka plandaki sorunları Sam'e bırakıyor. Tamam birçok engel Sam tarafından aşılıyor ama Frodo ruhen daha iradeli.. Yani ikisi birbirini tamamlıyor..Adam (Frodo) yüzük taşıyıcısı, bir gücün etkisi altında onunla boğuşuyor..Sam de dış dünya ile boğuşuyor..

ztn frodo fiziksel olarak zayıf olabilir ama bu maceradan sonra karakter olarak çok olgunlaşıyor, hatta kitabı okuyanlar bilir üçüncü kitabın sonlarına doğru bi bölümde sarumanla karşılaştıklarında frodo sarumana dokunmamalarını ister, ve "eskiden korkacakları, büyük bir arif olduğunu" söyleyerek bunun neden doğru olmayacağını açıklar. sarumansa frodoyo "çok büyüdüğünü,hem zalim hem arif olduğunu çünkü onu intikam zevkinden mahrum bıraktığını" söyler.

kısacası, frodo o kdr basit bir kişilik değildir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

Gençlik sömürüye dahil ediliyor..
FRP ydi RP YDİ bunları hayat tarzı edinenlere tabi lafım diğerlerine sözüm yok..
Edebi bir eseri bu kadar ne buyutmenın nede konuçlandırıp baş tacı etmenın alemı yok gorusundeyım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

kitabı okumadan sırf filmden olayları ögrenmek cidden çok kötü
bugun bunu minibüste gordum

orta veya lise ogrencisi iki elemanın lotr muhabbeti süperdi :)

baya bir saçmaladılar (meriadoc'un gandalfın hayatını kurtarması, gandalf nasıl büyücü elinde kılıçla dalıyor büyücü kılıç kullanmaz mantıksız gibi baya bir geniş muhabbet vardı )

ama en komigi şuydu

-o kapı kırılınca içeri giren dev yaratıklar hangisiydi?
-troll
-troll ile goblini hep karıştırıyorum

fille kediyi karıştırmak gibi bir şey sanırım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 24 Şubat 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...